![]() |
Odp: Jak i gdzie wgrać dodatki? - krótki poradnik
inouexd - czy kolezanka sciagnela CEPa? Jesli nie, to niech to zrobi. I niech sprawdzi, czy w nazwie folderu "downloads" nie popelnila zadnego bledu. Niby banalne, ale zdaza sie :)
akrobatka - czasem jest tak, ze gdy wlaczymy pierwszy raz po zainstalowaniu dodatku (np. zwierzaki) dodatkow z internetu nie widac, pokazuja sioe za drugim razem... Chyba, ze wchodzilas w gre juz kilka razy? |
CEP? A cóż to za cudo? : )
(a z tą nazwą to sprawdzałyśmy, jest ok wszystko) |
misterio , wchodzilam kilka razy :(
odinstalowalam wszystko i zaczynam od nowa po raz eNy :/ |
CEP czyli Color Options Enabler to taka aplikacja, ktora instalujesz do folderu z gra, ona jest potrzebna do niektorych dodatkow.
Pobierzesz go np. stad :http://compsimgames.about.com/od/the.../sims2_cep.htm akrobatka - mowisz, ze zadnego dodatku w grze nie masz? |
do niektórych? ale ja nie mam CEPa a jej nie działają te dodatki które mi działają : P no ale dzięki, zobaczymy co da sie zrobić.
|
Mam duży problem dodatki z neta te Sims2Pack działają a te drugie package w ogóle nie instalują sie w grze dlaczego?
|
@up : pliki sims2pack instaluje sie w grze poprzez klikniecie, ale .package tzreba wrzucic do downloadsu?
Tak zrobilas? Bo moze ja Cie zle zrozumialam... |
tak zrobiłam
|
A czy te dodatki: http://pl.************/usermedia.php?...2B2Ih4l5k2TGxc będą szkodliwe dla gry? Tzn. czy przez to może się ona nie uruchamiać? Czy może po prostu gra pokazuje tu wszystko to, co jest pobrane z internetu?
|
To okienko wyświetla Ci poprostu dodatki pobrane z sieci.
To nie jest nic szkodliwego. By to okienko się nie pojawiało, można wybrać w ustawieniach gry, dodatki będą nadal działały. :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:53. |