![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
U innego sima automatycznie pojawia sie taka opcja, nic nie musisz klikać, sim podchodzi do tego leżącego i wylewa na niego kubek wody.
|
A jeśli jest to rzeczywiście błąd gry to może pomoże łatka ?
|
Łatka powinna pomóc, może być też, że są dwie interakcje na raz i żadna w końcu nie została wypełniona.
|
mam pytanie.
mam the sims 2 double deluxe. wczoraj dostałam cpr. I stąd moje pytanie, bo podczas instalacji wyskakuje mi, że potrzebne są zwierzaki :| czy to prawda? |
Zwierzaki???Jak to możliwe, że są potrzebne, jaki ich nie masz???
|
Niepokorna zainstaluj, a się dowiesz, że to nieprawda :)
|
Mam pytanie dotyczące soków w CPR.
Mam Cztery Pory roku od 3 dni, kupiłem w trybie kupowania wyciskarkę do owoców wzialem opcje wypełnij (bo chciałem wypróbować te soki) no i pisze że trzeba wypełnić wyciskarkę składnikami z plecaka. Pomyślałem sobie że trzeba iść do warzywniaka by tam kupić, ale nic. Proszę pomóżcie gdzie można znaleźć te soki. No to się rozpisałem... |
Owoce i warzywa do zrobienia soków trzeba wychodować.
|
mam problem, bo odkad jestem w milowie to nie chce mnie do klubu ogrodnikow przyjac. Mam szklarnie, oczko wodne, rzezby, kwiaty, drzewa.
uprzedzajac wasze pytania: staram sie o nie dbac! ale to dziwne, bo w kwitnacych wzgorzach mialam tylko kilka drzewek owocowych i pare chorobliwych pomidorow, a przyjela mnie bez problemu! |
Postaraj się, by roślinki, które hodujesz były zdrowe, a najlepiej kwitnące (najlepiej jak masz złotą rengę ogrodnictwa i możesz z nimi rozmawiać). Zadbaj o to, by na parceli nie leżały liście, ani stare gazety.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:36. |