![]() |
:P yo wszystkim! Jak wkładać do tej zabawki dla dzieci do wytłaczania zaklęć np. muchomory?? Bo przecież dzieci nie mogą ich kupować!! Odpiszcie
|
Palina chodzi ci o to jak zdobyc skladniki dla dzieci tak?
JAK ZDOBYC SKLADNIKI DLA DZIECI: SMOCZE LZY-musisz kupic smoka i go bardzo czesto laskotac wchoncu smok daje Ci smocze lzy SMOCZE LUSKI-tu tez potrzebujesz smoka zkolei musisz go bardzo czesto czesac wtedy da Ci luski MUCHOMORY-w trybie kupowania znajdziesz grzyba na ktorego sie siada gdy na niego usiadziesz gdzies na dzialce pojawia sie grzyby ktore musisz zebrac.Pamietaj muchomory nie zawsze wyrastaja. PYL WROZEK- w trybie kupowania jest taka mozna kupic taka skrzynie dla dziecka gdy on sie bawi zabawkami ze skrzyni wrozki daja mu pyl wrozek. |
Mam pytanka:
1. Co robi korzeń problemu? Na prawdę jest tam duch?Ja mam tylko rzeżbę garulca (nie pamiętam nazwy) __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________________ Zwierzaki+abrakadabra=rużowy pudel |
Cytat:
Nie wiem czy tam jest duch u mnie nigdy sie nie pojawil a z tym pudlem to trzeba miec zwierzaki i gwiazde :) |
Cytat: