![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
Co do klepańca u mnie tańczyli go w Ośrodku Wypoczynkowym bodajże "Gorący Kamień"w Trzech Jeziorach. A co ninja to ja go spotkałam w Takemizu w ogrodzie Zen czy coś takiego (tam gdzie pisze coś z Zen :P) Pozdrawiam
|
Ja ninję spotykam zawsze w Parku Pomyślnej Kapliczki.
|
Zelkam znowu musisz mi odpowiedzieć na jedno pytanie
jeśli mam sima pracującego i chcę wykupić mu wakacje to co zrobić z pracą czy jest jakaś nowa opcja w telefonie do pracy np. poproś o urlop. |
Urlop jest udzielany automatycznie :)
Podczas pobytu na wakacjach "czas stoi w miejscu" tylko fundusze nie przybywają. |
Dzięki ciągle czekam na przesyłkę.
|
Uhm, po co nam te relacje? o.o W kilku tematach widzę już Twoje posty typu: już zlożyłem zamówienie, czekam na przesyłkę, itp. To naprawdę nie jest dział do tego : /
|
A teraz ja mam pytanie: Ile można maksymalnie zdobyć punktów z udanych wakacji? No wiecie: pracowity, wypoczęty itp.
|
45 chyba
Jak mam się nauczyć nowego powitania mam zaprzyjaźnić sie z tybulcami? a co chodzi z tym śpiewającym piracie gdzie go można spotkać. |
Cytat:
Można osiągnąć trzy korzyści maksymalnie :) 45 to można zdobyć wspomnień. Cytat:
Ad.2. Śpiewającego pirata można spotkać we wraku statku przeszukując kajutę i nauczyć się od niego szanty. |
A gdzie tą kajutę można spotkać jestem na wyspie Twikii czy jak jej tam
P.S Już nie ważne |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:18. |