TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Simki by Pamela (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40682)

Pamela 14.08.2008 16:37

Odp: Simki by Pamela

Libby - I nie ma makijażu! XD Dziekuje ;*
Bógimen - O NIE!11one!! Dziękuje ;*

Ktoś jeszcze?

Nyks 14.08.2008 17:11

Audrey-ma zabójczy uśmiech
Brandon-przystojny=) A te jego usta...;)

Pamela 14.08.2008 17:28

Suelle - Dziękuje ;*
Teraz tak patrzę na Brandona i mi się skojarzył z psem O.o
XD

Libby 14.08.2008 17:44

Pamela marudzisz, tyle Ci powiem :P. Fajny jest. Tak minimalnie przypomina mi momentami mojego przyjaciela :D.

Björk 14.08.2008 17:47

Prosiłaś to masz: KRYTYKI NIE POTRAFISZ ZNIEŚĆ!!! ;)
Audrey OK.
Brandon w stylu grunge... sexy ;)
Pozdrawiam :)

Pamela 14.08.2008 17:52

Libby - Ale wygląda jak piesek ^__~
Bjork - Dziękuje ;*

braindamage 14.08.2008 21:23

Audrey ladna nawet ^^
Brandon nie za bardzo mi sie podoba

simka1 15.08.2008 11:04

Cytat:

Napisał Pamela
Moje simy są nie w waszym guście bo nie jestem artystką na simarcie?

a co to ma do rzeczy???? Myślałam,że obiektywne zdanie na temat Twoich prac zostanie przyjęte spokojniej. Widzę jednak ,ze się pomyliłam i akceptujesz tylko kadzenie i aprobatę. Szkoda. Konstruktywna krytyka pomaga się rozwinąć i poprawić ewentualne błędy,a Ty czasem spoczywasz na laurach choc mogłabyś tworzyć prawdziwe cuda, niestety nie zawsze tak jest a jak już ktoś to Tobie wypomniał to jest źle. Dodam jeszcze tylko, że oparłaś się jedynie na krytyce nie zauważając tego iż nie napisałam ,że Twoja simka jest brzydka , wręcz przeciwnie. Poniższe komentarze na temat Simarta przemilczę ponieważ nie świadczą zbyt dobrze o osobach które są ich autorami a nie jestem tu po to by kogokolwiek obrażać. Pozdrawiam

Swistaq 15.08.2008 12:18

Cytat:

Napisał simka1 (Post 844286)
a co to ma do rzeczy???? Myślałam,że obiektywne zdanie na temat Twoich prac zostanie przyjęte spokojniej. Widzę jednak ,ze się pomyliłam i akceptujesz tylko kadzenie i aprobatę. Szkoda. Konstruktywna krytyka pomaga się rozwinąć i poprawić ewentualne błędy,a Ty czasem spoczywasz na laurach choc mogłabyś tworzyć prawdziwe cuda, niestety nie zawsze tak jest a jak już ktoś to Tobie wypomniał to jest źle. Dodam jeszcze tylko, że oparłaś się jedynie na krytyce nie zauważając tego iż nie napisałam ,że Twoja simka jest brzydka , wręcz przeciwnie. Poniższe komentarze na temat Simarta przemilczę ponieważ nie świadczą zbyt dobrze o osobach które są ich autorami a nie jestem tu po to by kogokolwiek obrażać. Pozdrawiam

W 100 % się z tym zgadzam. Uważam,że komentarze na temat simarta po pierwsze nie maja nic do rzeczy,po drugie sa co najmniej nie na miejscu. Sadzilam,że na tym forum wygłasza się opinie,które mają na celu pomoc w dostrzeganiu błędów. Samo słodzenie nie pozwoli Ci się rozwijać. Poza tym masz chyba kłopot w radzeniu sobie z krytyką. Szkoda,ponieważ właściwie odebrana krytyka pomogłaby Ci naprawdę piękne simy.

Pamela 15.08.2008 12:21

Ja napisałam, że czasem mam takie wrażenie. Wiem, ze nie napisałaś, że moja simka jest brzydka czy coś. Ja nie chce tworzyć cudów, robie simy, bo lubię. Nie zależy mi na tym, aby były przepiękne, och, ach itp. Tworzę simkę, podoba mi się, daje na forum. Tyle. Nie traktuje tego poważnie.
Nie miałam zamiaru kogoś obrazić, czasem tak mam.
Btw, do simarta nic nie mam.
Koniec tematu. W każdym razie ja uważam go za skończony ^^
~~
Dzisiaj miałam dać simkę, ale zapomniałam zgrac jej zdjęcia na płytkę ^^'

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:58.