![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
tez mam, ale nawet na wymagania nie spojrzalam ^^' i kurde, mam 1,5gb, powinno pojsc, ale chcialam do tego jeszcze kilka dodatkow doinstalowac ;c
ciekawe w takim razie, ile bedzie miala 3 XDDD dobra, lece instalować :> |
Idę do sklepu, potem editnę i opiszę pierwsze wrażenia :c
|
Aż strach pomyśleć ile będzie miała trójka o.o
Pewnie nawet więcej niż "Wiedźmin"... Podoba mi się, że w tym dodatku będzie magia... ale ciekawe na jakiej zasadzie będzie to działało? A te mieszkania to trochę przytłaczające będzie, ale chyba fajne - zawsze jakieś urozmaicenie. |
Dam... Wygląda super, jak się ogląda książeczkę :)
Weszłam do gry i jestem pod wrażeniem nowych możliwości budowania :) Nowa okolica nazywa się "Jaskinia Pokrzyku", chociaż już wypatrzyłam błąd bo gdzieniegdzie nazywają ją "Zatoką pokrzyku". Nowe narzędzie widoku z bliska i możliwość zbudowania własnej garderoby z lustrzanymi drzwiami :) Cieszę się jak dziecko :) A oto screeny: http://i233.photobucket.com/albums/e...ez_tytuu_1.jpg http://i233.photobucket.com/albums/e...Snapshot-1.jpg Wieczorkiem, jak chcecie dam więcej... A może by założyć osobny temat na OŻ? EDIT: Ale wymagania ma już rodem do 3 ;) Nawet zastanawiam się nad dołożeniem RAMU... |
bjork super dawaj więcej :)
W galerii powinien być nowy wątek an temat Oż |
Cytat:
Aaaa - czy rozumiecie moją radość? :D zaryzykuję stwierdzenie, że najlepszy dodatek do Simsów :D A ponieważ lubię robić własne okolice, więc przyda się, to co ściągnęłam od Sub Zero :) |
Cytat:
|
Minimalne wymagania sprzętowe wymagają 512MB RAM, więc pójdzie spokojnie ^^.
A w Merlinie jużmają OŻ i wysyłaja w ciągu 24 godzin =). ma nadzieję, że jeszcze przed szkołą sobie pogram ... |
bjork czekam z niecierpliwością an więcej fotek a i uważaj na rozkładane łóżko słyszałam że może zabić sima ;)
|
Cytat:
Ale w drodze powrotnej odwiedzę empik :D Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:16. |