TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Otwórz oczy...+18 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42896)

pąpą 25.06.2009 17:46

Odp: Otwórz oczy...+18

popieram kejt: Chcieć to wy se możecie. Fobika ostatni raz na forum była w marcu więęęęęc...

Wilvarin 28.06.2009 14:52

O kurcze ostatni raz byłam tu w zeszłym roku w wakacje. Doczytałam wszystkie odcinki i muszę stwierdzić, że napisałaś to całkowicie niesamowicie. Przeczytałam poprzedni odcinek, mając nadzieję, że na tej stronie będzie kolejny (modliłam się, żeby nie był ostatni), a co zastałam? Komentarz na którym Ireth piszę, że byłaś ostatnio w marcu. Hmm... wielka szkoda ;( No ale mam nadzieję, że niedługo zarzucisz wakacje i zabierzesz się do roboty, by w końcu zaspokoić nasze oczekiwania.

Volturia 28.06.2009 15:09

Ech. Już nawet zapomniałam o czym było to FS wiecie? xp
Cóż. - Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.

Mam nieco dość naiwnego czekania i narzekania./ bywajcie

Fobika 30.06.2009 17:10

wciąż jeszcze żyje :P
Widzę, że dzielnie tutaj czekaliście, więc muszę się wytłumaczyć. Otóż dawno nie pisałam, ponieważ właśnie mam za sobą pierwszy rok studiów, a co za tym idzie musiałam zaliczyć sporo sesji i poprostu nie miałam czasu, ani głowy do fs. Teraz mam wakacje :D i możecie się spodziewać kolejnego odcinka. Zdołałam już napisać kilka stron. Wcześniej obiecałam wam, że będzie to ostatni odcinek, ale jak to zwykle u mnie bywa musiałam dodać jeszcze kilka wątków i się rozpisać, także myślę, że pod koniec lipca to skończe (chyba, że wolicie żebym wrzucała po kawałku).
Aha i nie wiem jeszcze czy dam radę pstryknąć zdjęcia, może być bez nich?

Sorry, że musieliście tak długo czekać na moją odpowiedz. :) I nie traćcie nadziei, bo zaprawdę powiadam wam, że ukończe to fs :D

Sherlock 30.06.2009 17:30

No nareszcie jakieś informacje. Swoją drogą, lepiej wrzuć w całości, nie po kawałku :D

I czekam z niecierpliwością XD

Libby 30.06.2009 18:01

Nareszcie! :D Dobrze, że w końcu jakieś wieści od Ciebie ;).
Fajnie by było, gdyby zdjęcia były, bo robisz piękne :P.
Co do wrzucania po kawałku, to zależy, ile tego będzie. Zawsze można zrobić dwa odcinki. Z niecierpliwością czekam na odcinek:).

Kejt24 30.06.2009 19:42

Wrzucaj po kawałku - będzie ciekawiej ;P
:*
Weny, weny, weny kobietooo!

Volturia 30.06.2009 23:04

Rany. Ty żyjesz :P jednak wróciłam jak widać, by życzyć ci weny moja droga :) pozdrawiam

Dida 01.07.2009 14:33

Wróciła nie traciłam nadziei że jednak się pojawisz, bo nadal gryzie mnie co będzie dalej :D

Fleur 12.07.2009 22:35

To jak z tymi kolejnymi odcinkami?? Wszyscy czekają z niecierpliwością :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:40.