TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52961)

Gochulec666 17.03.2010 19:36

Odp: Problemy z misjami

Yyy, nie to byłą inna misja, miałam zanieść to do siedziby tych, co nienawidzą Maco-Group (czy coś w tym stylu), ale przy pomocy rady EJ70 otworzyły mi się te schody, tylko że nagle rodzinka wyjechała sobie na wakacje i został sam sprzedawca obiektów specjalnych. On prawie cały czas był na targu i uwikłałam się z nim w romansik, bo nie byłam w stanie tam wejść, bo nikogo nie było:P przyszłam wieczorem, jak był na chacie i nie zdążyłam, on delikatnie kazał mi się wynosić, ja nie poszłam, ale w pewnym momencie mnie nagle "prze-teleportowało" i kurde, jak potem próbowałam wejść to dalej się nie dało:/ nie wiem, może jutro przy ponownej próbie się uda...

Łezka 17.03.2010 20:15

Jeśli chodzi o wejście do domu to kupcy specjalni wracają punkt 21.00. Wiem, bo sam wykonując zadanie z MarcGroup'em to byłem u tej "kupczyni" i aktywowałem schody tez badając dziurę w podłodze.

Gochulec666 18.03.2010 20:16

No tak, bo to są 2 różne zadania, jedno do tajnej grupy zwolenników, inne do przeciwników.

Gochulec666 19.03.2010 22:14

A ja mam kolejny problem. Misja dotyczy świątyni królowej Haszepust (czy coś w tym stylu). Mam zbadać pokoje służby, dostałam klucz, wszystko super, tylko tam nie ma nic innego oprócz PUSTEJ dziury i skrzyni ze zwykłymi skarbami. Są też 3 posążki, ale nie ma interakcji popchnij, ani pociągnij, ktoś wie, jak to przejść?

Łezka 19.03.2010 22:16

Nie dotarłem jeszcze do tej misji, lecz przede wszystkim jest to Świątynia Hatszepsut. Może należy pociągnąć gdzieś dźwignię, którą będzie pochodnia? Sprawdź wszystkie ściany...

Tuptuś 19.03.2010 22:34

Ostatni pokoik po prawo, tam masz ukryte drzwi.

Łezka 23.03.2010 21:29

Mam pytanie... otóż jestem po misji w Świątyni Niebios, dostarczyłem artefakty do jakiejś Chinki, przekonałem innego Chińczyka, aby oddał relikt tej Simce. Wszystko się powiodło, ale misja zakończona, a gdzie Topór Pangu? Czy dla niego jest osobna misja?

Searle 23.03.2010 22:22

Dziurawiec - misja z Toporem ma w nazwie słowo "głaz" czy coś podobnego.

Tuptuś 24.03.2010 13:51

Konkretnie "Nauka rozbijania [wielkich] głazów" - na pewno coś w tym stylu. Odbiera się z bazy wypadowej, jak wszystko :)

Gryska 25.03.2010 12:26

Cytat:

Napisał Tuptuś (Post 1226845)
Konkretnie "Nauka rozbijania [wielkich] głazów" - na pewno coś w tym stylu. Odbiera się z bazy wypadowej, jak wszystko :)

Misja nazywa się "Zabłąkany głaz". Nie jet jakoś specjalnie trudna misja, ale bardzo ciekawa

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:21.