![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Mam wielki problem :( mimo, że mam wyłączony postęp historii to i tak moje simy rodzą dzieci awansują itd. Dodam, że zmieniam rodzinę w edytuj miasto. Nie wiem już co robić chciałam grać dwiema rodzinami (po prostu wyprowadziłam syna) a tu lipa :( może wy mi pomożecie :(
|
Okna
Cześć.Mam pewien problem.Otóż gdy stawiam okna w the sims 3 pokoje nie rozjaśniają się tylko jest ciemno.Czy wy też tak macie?Co mogę zrobić aby było jaśniej ? (W opcjach rozświetlenie mam na maxa)
|
Poustawiaj lampy i je pozapalaj.
PS. Czy pomieszczenie jest od strony okna? Bo jeśli np nie jest od dwroru, tylko w środku domu (tzn. przed okna "widać ściany i wystrój wnętrz) to już okna nic nie dadzą. Jak mi się będzie chciało zrobić screena to ci pokażę. Może ty zrób, to ja odpowiem. Pewnie nie rozumiesz i tak tego, co powiedziałam. |
oto pomieszczenie w dzień z oknami przy zgaszonym świetle
http://img18.imageshack.us/img18/2549/screenshoton.jpg |
ten dom jest taki ciemny,wiec włącz światła i po sprawie
|
ok dzięki myślałem że to jakiś błąd ;d
|
Witam mam dziwny problem buduje ściany chce podzielić pokój i z lewej strony ścianę mogę psotawić a z prawej strony pokazuje mi się komunikat że nie można przez obiekt nie ma tam nigdzie postawionego obiektu patrzałam dokładnie mimo to ściana nie chce się w tym miejscu postawić .. jest na to jakiś kod? czy coś żebym mogła ;/ bo ten komunikat mnie denerwuję :(
Pzodrawiam |
Znikające dziecko :(
Hej, mam mały problem z grą The sims 3, a mianowicie w panelu gdzie są twarze simów, dziecko zniknęło, tzn jest sam zielony kwadrat, bez twarzy dzieciaka. Sim leży w kołysce ale nie można z nim wykonać żadnej akcji. Wie może ktoś co zrobić? Instalowałam ponownie grę, ale problem nie zniknął.
|
Cytat:
|
zobaczę a nie da rady na to jakiś kod :| denerwujące to jest
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:09. |