![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
Searle - nie moge nic znalezc... mam tylko interakcje 'ogladaj' na paru beczkach i nic pozatym... Bylabym wdzieczna za screena.
jak zwiekszyc punkty misji? Bo mam juz ich bardzo malo, a misji o wiele wiecej... |
marandile - ja jeszcze tej misji nie miałam, ale czytałam na jakimś forum, że tak ją się przechodzi. Może jednak trzeba coś innego zrobić, ale wątpię by każdy miał co innego.
|
Cytat:
Naprawdę nikt nie miał misji ze złym czarnoksiężnikiem? |
mam kolejny problem. Jestem tym kapłanem i muszę się obmyć z "górbieństwa wieśniaków" (czy jakoś tak) w jakieś miednicy tylko nie wiem gdzie to jest?
|
marandile - można zwiększyć punkty misji, ale trzeba aktywować kod Testing.... (na necie znajdziesz jak to zrobić)
sila - niestety ja nie miałam tej misji i niestety Ci nie pomogę. marcin - musisz kupić wannę lub taką miednice do mycia w trybie kupowania. |
mam wykuć miecz prototypowy ze stopu. gdzie ten stop znaleźć?
|
tsuuzoku może odkrywając skały??
ehh no jak nie urok to sraczka ;/ gra mi się zaczęła mega wyłączać :( miał ktoś z tym problem? obawiam się ze to wina win7 64bit ;/ |
Cytat:
|
Witam.
Jeżeli pytanie już było to nie zauważyłam. Kiedy klikam na znak zapytania (ten do wyboru jak dalej przechodzić misję) nic mi się nie wyświetla. Wcześniej nie miałam tego problemu. :( Pomocy |
tsuuzoku, może trzeba w kuźni bedzie dostepny 'stop' do wyrobienia.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:44. |