![]() |
Odp: By Nesye :)
Matsie - nie podoba mi się to serduszko pod okiem i troszkę nos. Jak na mój gust karnacje dałabym troszkę ciemniejszą 8/10
Ruby - jest śliczna 10/10 |
Einarr dziękuję :*
MalinQaa, tja, wiem, ze Matsie jest blada, ale taka miała być ^^ Co do serduszka... To był taki mój mały ''kaprys'' :D Dziękuję :P |
Matsie <3
Ona mi się traszliwie kojarzy z Nancie Drew (o ile tak się to pisze). A śliczna z niej laseczka. Bardzo udany nos, a za to masz u mnie gigantyczny plus! 10/10 |
Nie kojarzę tej Nancie, chociaż fakt, mnie też się z kimś kojarzyła ^^
Nosek mi wyszedł :O Naprawdę? :P Zawsze narzekam, ze mi nosy nie wychodzą :D Dzięki za komenta :) |
Aa, to postać z filmu, więc pewnie dlatego nie kojarzysz. ;)
Ach, no i jej oczy <3 |
Matsie wygląda jak niewinna urocza istotka :P
bardzo mi się podoba, chętnie bym nią sobie pograła, ale nie mam trójki :D Co do Leanne, to jest taka... zwykła. Co nie znaczy, że brzydka, wręcz przeciwnie, jest bardzo ładna, ale do Matsie jej daleko :P no i faktycznie, nos "panienki z serduszkiem" jest idealny! ^^ |
Oh, ach, OH, ACH!
OH! ACH! OH! ACH! OH! Jak ja kocham oczy, które dajesz simkom <333 A ta jest cała piękna, także mogę tylko dalej wzdychać i dać Ci ocenę nieskończoność/10 :D |
uwielbiam oczy które robisz :)
Tak nawiasem Misao jest mistrzowska :) |
rudzielcu, Trykuu. - Dziękuję ^__^
Chrupek, żałuj, że nie widziałeś mojej miny, kiedy zobaczyłam twojego komenta :D Dziękuję :P |
Tworzysz pięknych Simów, Leanne podoba mi się chyba najbardziej<3 Twoja osatnia Simka ma idealne oczęta, jak zwykle z resztą :D W Metsie nie podoba mi się to serduszko tylko dlatego, że nie lubię "upiększania" twarzy xD Ale gdyby nie patrzeć na serduszko jest śliczna <3
Jakbym miała ocenić tylko ostatnią, to dałabym 9,9/10 Jakbym miała ocenić wszystkie, to dałabym 100000000/10 XD (sprobuj to przeczytac :D) Pozdrawiam :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:08. |