![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Mniej więcej ;D
|
Nie idzie tak zrobić, stadnina to jest miejsce publiczne tak samo jak basen czy biblioteka. Ale jak mówiłem możesz go tam zaprowadzić, wybrać odpowiednią opcję przy furtce i zapewnić mu miejsce do spania, wodę oraz siano.
|
@up tylko weź go w tym boksie utrzymaj na dłużej.. hahah xD
powinna być opcja do zamykania boksów jak furtek, ot! |
Mi nie chodzi o zagrodę tylko o płot, przy płocie zawsze jest furtka i tam jest opcja dzięki której można zamknąć zwierzaki.
|
Aaahh, okej, wtedy byłoby okej. Kurczę, przecież nawet na małej parceli da się zrobić jako taki, mały domek na wodę i siano, czy chociaż postawić ten słupek do przywiązywania.. i tyle. a koń niech biega, pf. xd
tyle ode mnie, koniec offu. :D |
Ooo, szukałam właśnie fajnego pomysłu na nową rodzinę i mi go podsunęliście - wybiorę najmniejszą możliwą parcelę i zbuduję stajnię, w której Sim będzie mieszkał wśród byle jakich mebli gdzieś między stogami siana obok boksów swoich koni, taki biedaczek będzie z niego, potem dorobi się pewnie na wyścigach, ale nie będę dla niego zbyt łaskawa ;)
|
@vernile, jakiego offu? Odpowiadamy przecież na pytanie.
@nmin, cieszę się że dzięki nam dostałaś ''objawienia,, ;) |
Podsunęliście mi pewien pomysł... Może będę mogła mieć konie w BP :P Mam tam już jedną stadninę, jako obiekt publiczny. Próbowałam kupić konia, ale uznałam, że tam to bez sensu. Jednak skoro mogę kupić drugą działkę...
|
Na parceli publicznej nie da się zrobić żeby zwierzęta czy ktokolwiek nie przechodziły po prostu przez bramę??
Chodzi mi głównie o zwierzaki , żeby nie przechodziły. Albo czy da się takie coś kodem zrobić? |
Hey no to inaczej... Jak się wpisze testingcheatsenabled true, to można się teleportować z wciśniętym shiftem. No to może w ogóle nie wstawiać furtki i niech się konie tam i z powrotem teleportują... :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:00. |