TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63843)

Fatumka 09.03.2013 14:45

Odp: 4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi.

Znów mam dwa pytania :)
1) Co znaczy czerwony kolor ducha? Ale nie taki pomarańczowawo-czerwony jak przy pożarze, tylko taki... Cały duch jest krwisto czerwony, no.
Zastanawiam się, bo dwie simki na przyjęciu u mojej rodziny padły po prostu na ziemię, Kosiarz je zabrał i ich duchy były mocno czerwone, a nie potrafię dojść przyczyny śmierci...

2) Czy do Waszych simów też dzwonią z pytaniami o randkę o 3-4 w nocy?
Oboje moich simów miało przez krótki czas profile na portalu randkowym, bo chciałam zobaczyć jak to wygląda... Ale usunęłam im te profile dość szybko, zostali parą, już są małżeństwem w ogóle, a do sima wciąż wydzwaniają z propozycjami randek, nie rozumiem tylko, czemu to jest środek nocy...?

Kędziorek 09.03.2013 15:30

1) Duch zmarłego wampira emituje czerwona poświatę a wraz z dodatkiem o studiach pojawił się czerwony duch od śmierci przez uderzenie (np. łóżko składane się na niego przewróciło)

2) To chyba jest normalne bo moi simowie nigdy nie mieli takich profilów a wydzwaniają do nich o randkę 24 godziny na dobę. Dziennie jest co najmniej 5 telefonów. Gdzieś jest chyba mod na to, żeby nie wydzwaniali

Fatumka 09.03.2013 18:50

Kędziorek92 dzięki za odpowiedź :) . Co do tego ducha to ja widziałam zdjęcia ducha-wampira i duch był czarny z czerwoną poświatą około serca, ale to nie to o czym mówię... Tamte dwa duchy były całe krwistoczerwone.

agnieszka130187 12.03.2013 22:37

Jak pada deszcz Simy chodzą pod parasolami, ale mój nie. Klikam na Sima, ale nie ma opcji parasola. Jak zrobić, aby mój Sim też w deszczu chodził pod parasolem?

Kędziorek 12.03.2013 22:43

A ma ten parasol w wyposażeniu? wtedy jakby nie było chodzi z nim automatycznie

agnieszka130187 12.03.2013 23:05

Cytat:

Napisał kedziorek92 (Post 1671137)
A ma ten parasol w wyposażeniu? wtedy jakby nie było chodzi z nim automatycznie

No nie ma, ale nie wiem skąd mam go wziąć. Oki, już wiem, można go kupić w trybie kupowania. :)

anizali 13.03.2013 16:20

Albo za karnety festiwalowe ;)

Olson 14.03.2013 16:54

Jak znaleźć dynie, które sim może potem wyciąć i ustawić koło domu?

Kędziorek 14.03.2013 17:08

Cytat:

Napisał Olson (Post 1672111)
Jak znaleźć dynie, które sim może potem wyciąć i ustawić koło domu?

w sklepie spożywczym można kupić lub zebrać na jesiennym festiwalu

Czyniąca_Hałas 22.03.2013 15:49

Mam Simkę, którą od ponad dnia trzymam na zewnątrz podczas zimy (-10 stopni) w samym stroju kąpielowym. Skamieniała, jest niebieska, ma nastrójnik "zamarznięta" czy coś i nie chce umrzeć. Po ilu dniach zginie?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:12.