TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Nie z Tego Świata - pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63973)

nokiaclass 01.07.2013 21:24

Odp: The Sims 3: Nie z Tego Świata - pytania i odpowiedzi

mam pytanię, jeśli piszę to w złym dziale to przepraszam. Czy w nowym mieście Isla Paradiso jest Sklep z Eliksirami?

Vanitas 01.07.2013 21:25

Z tego co kojarzę to nie, musisz sam go wstawić (jest gotowy w skrzyni parcel) :)

La Tortura 08.07.2013 14:03

Powiedzmy, że mam mamę wampira i tatę człowieka + wyłączony wampiryzm w ustawieniach, gdzie moge wylaczyc np. wróżki i wilkołaki, postęp historii, to czy urodzi mi się mały wampajer czy nie ? :p

anizali 08.07.2013 14:18

Jak masz wyłączony wampiryzm, to raczej nie :|

Zielona Herbata 31.07.2013 19:48

Mam pytanie. Czy jeśli teraz kupię NZTŚ, to zainstaluje mi się najnowsza łatka, czy będzie ta, która była w dniu wydania dodatku?

ajditia 02.08.2013 15:48

Wydaje mi się że ta z dnia wydania, ale nie jestem pewna :)

Chloé 03.08.2013 15:35

Cytat:

Napisał Flo (Post 1730644)
Powiedzmy, że mam mamę wampira i tatę człowieka + wyłączony wampiryzm w ustawieniach, gdzie moge wylaczyc np. wróżki i wilkołaki, postęp historii, to czy urodzi mi się mały wampajer czy nie ? :p

Wyłączone opcje nadnaturalne w ustawieniach nie dotyczą Simów nadnaturalnych których sami stworzyliśmy lub które były wcześniej w grze. Używam tej możliwości bo nie chcę by gra decydowała o tym którzy sąsiedzi mają być nadnaturalni, a zazwyczaj odbywa się to losowo. Tak więc jest szansa 50% na małego wampira, gdyż opcje kontroli populacji nie eliminują dziedziczenia genów.

La Tortura 03.08.2013 15:57

Tak, Bindi odkryłam to sama, miałam wylaczony wampiryzm, a wampirek i tak się urodził. Jednak dzięki :)

mankilou 09.08.2013 11:25

Herba jeżeli masz nowszy dodatek niż NZTŚ to pozostanie ta łatka którą aktualnie masz, ale jeżeli nie posiadasz nowszego dodatku to się zainstaluje ta z NZTŚ :)

Poskacper 09.08.2013 13:37

W dzienniku producenta dot. NZTŚ producent wybudował dom dla swoich 4 nadnaturalnych simów, widziałem kiedyś ten dom, ale teraz nie mogę go znależć. Czy ktoś jeszcze ma link do tego domu?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:35.