![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Nie tyle co strzelanie na ślepo ale Pinki ma silną osobowość i być może trafimy nawet na szefa mafii o ile takowy został przez Libby powołany. Jestem jak najbardziej za Pinkim chociaż inni też budzą moje zainteresowanie. Ale może chcą sie ukrywać albo właśnie są udzielający się by nas w pole wyprowadzić xd ; d
|
@Morgana - Wiem, ale w temacie widocznym dla wszystkich trudno jest ukryć manipulację. Ale znawcą nie jestem więc pewnie się mylę XD
|
Red, wiec wytlumacz mi moze dlaczego w poprzedniej edycji przegraliscie, skoro tak latwo widzisz manipulacje? :D przeciez ona tam byla na kazdym kroku.
Co do tego glosowania, to nie wiem. Mam inne typy, powiem o nich moze pozniej. Pink to dla mnie niekoniecznie najlepszy wybor, ale z drugiej strony powtarzam jak mantre - nie wiadomo kto jest mafiosem i mozna sprobowac i glosowac na niego. Bo kiedys trzeba bedzie :) chociaz jak tak przypomne sobie te jego chec zabawy w rpg, to tez robi mi sie z niego dobry typ, ale nie wiem xd to nie moze byc wyznacznik niczego bo w poprzedniej edycji sie nie bawil wiec pewnie to wynika z zupelnie czego innego. |
SERIO :O ? To trzeba będzie naprawdę bardzo uważać. Jak napisałem wyżej - nie jestem żadnym szpecjalistą od manipulacji.
|
Tak, serio. Popatrz na posty mafiosow w archiwum i tego co robilismy, by na upartego mylic graczy.
Hehe, wlasnie dlatego bede o tym wspominac, bo znowu bedzie przegrana... A wtedy juz nici z nastepnych mafii. |
OK. To powinno pomóc w rozporacowaniu mafii.
|
No nie wiem, czy Pinki jest materiałem na mafiosa. Myślę, że wtedy nie chciałby aż tak rzucać się w oczy.
|
Może robi to żebyśmy tak myśleli albo cóś xd. Ja tam mimo że się nie znam to stawiam na niego
|
@Cheyenne : po 1. - nie pisz posta pod postem, po 2. - głosowania mieszkańców i tak są jawne
|
A co z nieaktywnymi ludkami? Siedzą cicho, bo nie mają czasu czy po prostu nie chcą wzbudzać podejrzeń?
PP chyba może być dobry na pierwszy ogień, choć na tym etapie gry trudno cokolwiek stwierdzić na pewno. Nie ma co ukrywać, to strzał w ciemno i mam nadzieję, że to nie będzie strzał w stopę :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:15. |