![]() |
|
Odp: Ryzykanci
Wybacz, redmoon :) Oczywiście, że sędziowie są ważni - przypiąłem was pod "uczestników", ale mogę też podziękować osobno ;) I miło, że się upominasz - o tobie też pamiętam. Byłeś świetnym graczem :D
|
Ja tylko powiem, że jestem pod wrażeniem wyczynu Reda, kiedy PP odpadł :D Naprawdę, nie spodziewałem się, że was tak wykiwa :P
Gratuluję wszystkim uczestnikom, finalistom i oczywiście zwycięzcy :) |
Nieszczególnie śledziłam grę, ale gratuluję zwycięzcy i pozostałym graczom ;)
|
Gratulacje Kerbi! :D
Dziekuje CW oraz Muffshelbynie za fajna gre, moim Mandarynka za swietna i zgrana druzyne. Swietnie sie bawilem i mama nadzieje, ze gdzies w przyszlosci zrobicie druga edycje :D |
Jejku, jak to się szybko skończyło. ;_;
Cieszę się, że się wspaniale bawiliście, w końcu to się liczy. :) Dziękuję wszystkim za udział, dziękuję Charionette za czuwanie nad stroną techniczną, no i oczywiście Cytrynce, która była pomysłodawczynią i główną organizatorką tej zabawy. Gratulacje dla Kerbiego, naszego Jedynego Ocalałego. :D Gratuluję także Śliwkom i Mandarynkom, świetnie sobie radziliście. ;) Pozdrawiam wszystkich ryzykantów. <3 |
Śledziłam ten konkurs z wielką przyjemnością. Szkoda, że tak szybko się zakończył.
Dziwiło mnie to, że tylu biorących w nim udział rezygnowało na własne życzenie i nie traktowało udziału na poważnie. Jeśli się czegoś podejmuje, to się walczy do końca. Gratuluję Kerbiemu zwycięstwa. Uważam, że w pełni na nie zasłużyłeś :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:17. |
|