![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Zgadza się ctrl+shift niczego nie zmienia, jednak włączenie i wyłączenie konsoli kodów jak najbardziej. Nie wiem skąd ten błąd się wziął, na początku gry go u mnie nie było, a teraz praktycznie za każdym razem po włączeniu rodziny pierwszą czynnością, którą muszę zrobić jest ctrl+shift+c :P
|
Czy ktoś już próbował uruchomić grę jednocześnie na dwóch komputerach?
|
Cytat:
|
Jestem mocno zaskoczona, ale "o" (od wyświetlania potrzeb Simów) działa! Wcisnęłam na początku gry i od razu cyferki śmigają... Kurde, jakich oni tam programistów mają, że klawiaturowe otwarcie panelu potrzeb naprawia klawisze od czasu -.-'
Pocztówki "się naprawiły" - okazało się, że nie zaliczyło mi części pocztówek, jak poprosiłam o kolejny zestaw (i kartki dotarły) wyskoczyła mi informacja, że mam już wszystkie. Zajrzałam do kolekcji i rzeczywiście - wszystkie są. Zmyliło mnie to, że takiego Roaring Hills wśród korespondentów nie było (nie mówiąc o innych miejscowościach wakacyjnych), a to w końcu jest jedno z dodatkowych miast TS3. Tyle, że ona chyba wyszło, jak TS4 już było na rynku, nie? |
Czyli dopóki nie gra się jednocześnie, można zainstalować grę (wersja pudełkowa) i grać z tego samego konta na dwóch komputerach? Nic złego się nie stanie?
|
Cytat:
Nigdy jednak nie grałam jednocześnie na obu. Zastanawiam się, czy gdyby uruchomić komputery bez połączenia z internetem, można by grać na obu jednocześnie. Trochę boję się to sprawdzić, żeby mnie nie zablokowali czy coś, dlatego pytałam o to tutaj ;P |
Spokojnie mozna odpalić grę na dwóch komputerach jednocześnie, ale online da sie być tylko na jednym, bo automatycznie wyskakuje podwójne logowanie i pytanie, czy zalogować pomimo to (wtedy automatycznie wylogowuje drugi komputer). Ja mam origin cały czas odpalony więc mi to wyskakuje często
|
Można wgrać swoją muzykę do CAS/trybu budowania?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:34. |