TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=481)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67258)

Effie 28.10.2014 09:29

Odp: Pytania i odpowiedzi

Zgadza się ctrl+shift niczego nie zmienia, jednak włączenie i wyłączenie konsoli kodów jak najbardziej. Nie wiem skąd ten błąd się wziął, na początku gry go u mnie nie było, a teraz praktycznie za każdym razem po włączeniu rodziny pierwszą czynnością, którą muszę zrobić jest ctrl+shift+c :P

Irbis 28.10.2014 11:33

Czy ktoś już próbował uruchomić grę jednocześnie na dwóch komputerach?

Björk 28.10.2014 15:43

Cytat:

Napisał Irbis (Post 1836637)
Czy ktoś już próbował uruchomić grę jednocześnie na dwóch komputerach?

Jakiś miesiąc temu Origin krzyczał, że mnie nie zaloguje, bo jestem zalogowana na drugim komputerze, ale gra się uruchomiła.

ginsei 29.10.2014 07:03

Jestem mocno zaskoczona, ale "o" (od wyświetlania potrzeb Simów) działa! Wcisnęłam na początku gry i od razu cyferki śmigają... Kurde, jakich oni tam programistów mają, że klawiaturowe otwarcie panelu potrzeb naprawia klawisze od czasu -.-'

Pocztówki "się naprawiły" - okazało się, że nie zaliczyło mi części pocztówek, jak poprosiłam o kolejny zestaw (i kartki dotarły) wyskoczyła mi informacja, że mam już wszystkie. Zajrzałam do kolekcji i rzeczywiście - wszystkie są. Zmyliło mnie to, że takiego Roaring Hills wśród korespondentów nie było (nie mówiąc o innych miejscowościach wakacyjnych), a to w końcu jest jedno z dodatkowych miast TS3. Tyle, że ona chyba wyszło, jak TS4 już było na rynku, nie?

marandile 29.10.2014 17:06

Czyli dopóki nie gra się jednocześnie, można zainstalować grę (wersja pudełkowa) i grać z tego samego konta na dwóch komputerach? Nic złego się nie stanie?

Irbis 29.10.2014 18:43

Cytat:

Napisał marandile (Post 1836670)
Czyli dopóki nie gra się jednocześnie, można zainstalować grę (wersja pudełkowa) i grać z tego samego konta na dwóch komputerach? Nic złego się nie stanie?

Ja mam grę zainstalowaną na dwóch komputerach i gram na nich na zmianę i nic złego się nie dzieje :)
Nigdy jednak nie grałam jednocześnie na obu. Zastanawiam się, czy gdyby uruchomić komputery bez połączenia z internetem, można by grać na obu jednocześnie. Trochę boję się to sprawdzić, żeby mnie nie zablokowali czy coś, dlatego pytałam o to tutaj ;P

Mamełe 30.10.2014 21:05

Spokojnie mozna odpalić grę na dwóch komputerach jednocześnie, ale online da sie być tylko na jednym, bo automatycznie wyskakuje podwójne logowanie i pytanie, czy zalogować pomimo to (wtedy automatycznie wylogowuje drugi komputer). Ja mam origin cały czas odpalony więc mi to wyskakuje często

Orzechowo 01.11.2014 20:00

Można wgrać swoją muzykę do CAS/trybu budowania?

KąsaczPL 01.11.2014 20:57

Cytat:

Napisał Charionette (Post 1836306)
Nie. Oceny w szkole i ocena pracy to dwie różne historie.

A mi się jednak zdaje, że ma wpływ na pracę. Miałem 2 simów w okresie dziecka i nastolatka mieli oni szóstkowe oceny w szkole, a jak dorośli i podejmowali pracę, to od razu przeniosło ich do poziomu 3 w pracy a nie jak zwykle do 1.

Charionette 01.11.2014 21:41

Cytat:

Napisał KąsaczPL (Post 1836790)
A mi się jednak zdaje, że ma wpływ na pracę. Miałem 2 simów w okresie dziecka i nastolatka mieli oni szóstkowe oceny w szkole, a jak dorośli i podejmowali pracę, to od razu przeniosło ich do poziomu 3 w pracy a nie jak zwykle do 1.

Hmm...to ciekawe, bo moja simka miała szóstki jako dziecko i nastolatek, a gdy podjęła pracę zaczynała od poziomu pierwszego. Może to jakiś błąd u mnie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:34.