![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
SPC, mafia nie zabije teraz osoby, na którą głosowała. Jestem pewien. To byłoby zbyt proste.
Albo właśnie zabiją kogoś takiego, wychodząc z założenia, że uznamy, że tak nie zrobią :| |
Cytat:
|
jakie Ant.. zdrobnienie od imienia mi w mrówkę zmienią boze jedyny;p
ja czekam na zabójstwo mafii. poza tym to by było za piękne gdyby ja, kaczka i Julka bylibyśmy mafią. jak wiadomo jesteśmy psiapsiółkami i moglibyśmy sobie spiskować na konfie ^^ :D |
Cytat:
|
Dobra to inaczej... Mafiozi mogą zabić dwa razy (teoretycznie). Nie sądzę by typowali siebie nawzajem, więc zobaczymy dwie osoby, które dzisiaj zginęły. Ten sposób nie będzie łączył się z pierwszym. CZYLI drugi raz nie będą typowali osoby, którą typowali za pierwszym bo zginęła. Jeśli im się nie udało, może udać się teraz. Jeśli im się nie udało wcześniej, a uda im się teraz to zobaczmy CZTERY osoby, które głosowały na osobę która zginie teraz. To nie jest trafny sposób jeśli udało im się przed chwilą.
|
Ej nic nie rozumiem, SPC ;-;
|
Cytat:
|
Ściślej. Jeśli nie udało im się zabić przed chwilą, może uda się im zabić teraz. Jeśli na początku typowali osobę, a ona nie zginęła. Na pewno zabiją ją jeszcze dziś. Zobaczmy kto głosował na później zabitą osobę i zabijmy je. Jeśli jednak przed chwilą udało im się zabić, sposób nie zadziała.
|
Cytat:
A glosuj sobie na mnie, ja sie nie mam zamiaru tlumaczyc, bo podobno tylko winni to robia ;) I tak wiem, nawet ten post sobie obrocisz wedlug wlasnego widzi mi sie, byle tylko podtrzymac swoja racje co do mojego czlonkostwa w szeregach mafii ;P Mam dziwne przeczucie, ze dzisiaj mafia mnie kropnie wiec nawet nie wiadomo czy bedzie ci dane oddac na mnie glos... O ile sam nie przyczynisz sie do mojej ewentualnej smierci :sly: |
napisałeś 3 posty, żadnego nie rozumiem. to ze mną jest coś nie tak, czy inni też tak mają? :o
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:05. |