TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Pink Panther 25.09.2014 18:25

Odp: Forumowa Mafia IV

SPC, mafia nie zabije teraz osoby, na którą głosowała. Jestem pewien. To byłoby zbyt proste.

Albo właśnie zabiją kogoś takiego, wychodząc z założenia, że uznamy, że tak nie zrobią :|

Lubie 25.09.2014 18:26

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1833795)
Dobra... chyba znów wyjdę na idiotę xD Ale moim zdaniem mafię mona odkryć tak.... Zobaczmy post Libby kto na kogo głosował, a później zobaczymy kogo mafia zabije i cała filozofia. Zobaczymy kto głosował na tą osobę, która zginęła i będziemy typować jedna osoba po drugiej, aż w końcu trafimy na mafiozów. Tyle, kilka osób niewinnych może zginąć, ale im szybciej zaczniemy tym lepiej :)

bo to jest takie proste :D to jak krzyczenie "hej jestem w mafii" (mówione na prawdę)

La Tortura 25.09.2014 18:29

jakie Ant.. zdrobnienie od imienia mi w mrówkę zmienią boze jedyny;p

ja czekam na zabójstwo mafii.
poza tym to by było za piękne gdyby ja, kaczka i Julka bylibyśmy mafią. jak wiadomo jesteśmy psiapsiółkami i moglibyśmy sobie spiskować na konfie ^^ :D

Pink Panther 25.09.2014 18:31

Cytat:

Napisał Ata (Post 1833799)
poza tym to by było za piękne gdyby ja, kaczka i Julka bylibyśmy mafią. jak wiadomo jesteśmy psiapsiółkami i moglibyśmy sobie spiskować na konfie ^^ :D

Ale ja jestem na 99% pewien, że chociaż jedna osoba z Was w mafii jest!

Słodki Pan Ciastek 25.09.2014 18:31

Dobra to inaczej... Mafiozi mogą zabić dwa razy (teoretycznie). Nie sądzę by typowali siebie nawzajem, więc zobaczymy dwie osoby, które dzisiaj zginęły. Ten sposób nie będzie łączył się z pierwszym. CZYLI drugi raz nie będą typowali osoby, którą typowali za pierwszym bo zginęła. Jeśli im się nie udało, może udać się teraz. Jeśli im się nie udało wcześniej, a uda im się teraz to zobaczmy CZTERY osoby, które głosowały na osobę która zginie teraz. To nie jest trafny sposób jeśli udało im się przed chwilą.

Pink Panther 25.09.2014 18:32

Ej nic nie rozumiem, SPC ;-;

Lubie 25.09.2014 18:32

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1833802)
Ale ja jestem na 99% pewien, że chociaż jedna osoba z Was w mafii jest!

módl się, że to ja nią jestem, bo czeka cię piękna sygnatura :D

Słodki Pan Ciastek 25.09.2014 18:34

Ściślej. Jeśli nie udało im się zabić przed chwilą, może uda się im zabić teraz. Jeśli na początku typowali osobę, a ona nie zginęła. Na pewno zabiją ją jeszcze dziś. Zobaczmy kto głosował na później zabitą osobę i zabijmy je. Jeśli jednak przed chwilą udało im się zabić, sposób nie zadziała.

Malfurion 25.09.2014 18:36

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1833789)
Imo to według mnie dobre posunięcie (jeśli Genesis jest w mafii). Takie utwierdzanie nas w przekonaniu, że jest niewinny i że na Shivera na bank by nie zagłosował.
No i siedzi cicho, ale czasem się udziela. Poza tym chyba nie oskarża zbyt wielu osób, "czekając na poszlaki" :|
:D

Brawo Sherlocku, rozwiazales zagadke zycia :D
A glosuj sobie na mnie, ja sie nie mam zamiaru tlumaczyc, bo podobno tylko winni to robia ;) I tak wiem, nawet ten post sobie obrocisz wedlug wlasnego widzi mi sie, byle tylko podtrzymac swoja racje co do mojego czlonkostwa w szeregach mafii ;P

Mam dziwne przeczucie, ze dzisiaj mafia mnie kropnie wiec nawet nie wiadomo czy bedzie ci dane oddac na mnie glos... O ile sam nie przyczynisz sie do mojej ewentualnej smierci :sly:

Lubie 25.09.2014 18:37

napisałeś 3 posty, żadnego nie rozumiem. to ze mną jest coś nie tak, czy inni też tak mają? :o

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:05.