![]() |
Cytat:
ja kiedys mialam ze w Dziwnowie (nie pamietam nazwiska) taki blondyn z chata cala w schodach to on polecial w kosmos i przyjechal a tam: poczekaj az bocian przyniesie ukochanie niemowle czy cos takiego :P no i przyszedl.... KOSMITA! tylko jak wzielam te kontakty i powiazania rodzinne to bylo ze on ma to dziecko z kosmita FACETEM!!! szkoda ze mi sie odswierzyly simsy... teraz to wogole mi nie dzialaja... sciagalam pirata na studiach i jedna plytke z ts2 mi zzarlo... tez pirata... :wacko: a raz mialam ze u Balbiny Biedak urodzilo sie dziecko (Ewek Biedak:D) i jak juz bylo nastolatkiem (troche gralam:D) to sie calowalo z chlopakiem! chlopak z chlopakiem. |
Moja siostra cioteczna zrobiła domek i wielopokoleniową rodzinkę. Kilka starszych umarło. Zrobiła im piękny cmentarz :D Wiecie płotek furteczka super to wyglądało:) tylko że jak simy tam wchodziły to bardzo się bały. Przechodziły przez furteczkę i stawały, gra się przycianała, i tak aż podskakiwali bo się bali :O . Wszyscy mieli kontakty powyżej 80 :O Bardzo dziwne...
|
Cytat:
A ktoś tu wspomniał jeszcze o tej pianie z pupy. Chyba siła sugestii zadziałała, bo jak grę włączyłam, jedna moja Simka po powrocie z pracy miała imponujący bąbelkowy ogon! Mimo że się nie kąpała (nawet wanny nie ma). ! |
Hmm... Moja simka pływała w basenie. Kiedy wyszła, wokół niej unosiły się nie bąbelki, tylko fale basenowe. Dziwne...
|
Cytat:
2.geje są bardzo często spotykani jak raz Don nie miał już kobit do rozkochania dałam mu facetów ;P Cytat:
|
Właśnie sobie zaczęłam grać w simsy.( :D a to dziwota :P ) Niestety ale doprowadziłam do zabicia jednej rodziny. Pan Śmierć po wykonaniu swej powinności, zamyślił się (teraz zmyślam), po czym poszedł siusiu (teraz nie zmyślam :D ) Nieźle, nie? No ale wiecie... Nigdy nie robił to i tak już pęcherz musiał mieć ogromny :D .
|
Doprawdy, ciekawe. :|
|
A u mnie było tak: Były 2 dziewczynkii właśnie miały stać się nastolatkami.Stały się nimi, jeszcze nie wybrałam aspiracji i zapisałam grę. Następnego dnie jak do nich weszłam, to one były nastolatkami z rysunkiem aspiracji Pogoń za dorosłością, ale pragnienia były jak z aspiracji Romansowanie.
A, i jeszcze coś u nich nigdy nie zmniejsza się aspiracja, zawsze platynowa... |
To tak. :D
Grałam Balbiną Biedak,która jest w ciąży , po pierwszym powiekszeniu się brzucha wyszłam z gry. Gram w moja rodzinkę i widzę jak Balbina przechodzi drogą i ma tak duzy brzuch jak by już miała urodzić(po trzecim powiekszeniu brzucha). Podejrzewam że to błąd w grze. Ale zalicza się do dziwnych zdarzeń :P Cytat:
Nie wiem jak to odkręcić. |
moj porabany brat wykasowal mi ta rodzinke ale postaram sie o nastepne czworaczki jak sie uda :wacko: :wacko:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:08. |