![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
to raczej pytanie natury ciekawości niż problemu bo u mnie w trybie kupowania nie ma kaczuszki do kapieli dopiero w spożywczaku była ma to jakiś związek z miastem w którym gram?
miasto:starligh Shores [sry jeśli zle napisałęm] nie mam z tym problemu poprostu jestem ciekawy |
wydaje mi sie, ze nie ma jej ogolnie w trybie kupowania, jedynie wlasnie w spozywczym (tak samo jak plyn do kapieli), ewentualnie mozesz ja znalezc jak jestes detektywem/dziennikarzem/policjantem i grzebiesz w czyims smietniku w poszukiwaniu jakis dowodow, czy materialu do raportow/artykulow :)
|
Cytat:
|
@up jak polozysz płyn na wannie/wannie z prysznicem dojdzie interakcja "weź kąpiel z babelkami" dzięki niej sim otrzyma nastrojnik
|
Cytat:
|
Mój sim czuł miętę do dziewczyny w szkole, później w ogóle nie utrzymywał z nią kontaktu, a tu nagle kilkadziesiąt dni simowych później jego obecna dziewczyna oskarżyła go o zdradę :D I tu moje pytanie - czy da się to jakoś naprawić? Kiedy za trzy dni zniknie ten nastrójnik ze zdradą, przestaną być w związku - tak przynajmniej było w moich innych rodzinach. Nie chce mi się budować tego związku od nowa, ale także staram się grać bez kodów, także mam nadzieję, że jest jakiś sposób na naprawienie tego związku zanim minie nastrójnik.
|
Cytat:
|
To było dawno temu, i nie byli w związku, byli tylko sobą zauroczeni ;) Zapomniałam, że boolprop (:P) potrafi usuwać nastrójniki, więc tak zrobię, i zobaczymy jak to dalej wyjdzie.
|
Cytat:
powodzenia! |
Jak zrobić taką ukośną ścianę jak na zdjęciu?
http://2.bp.blogspot.com/-MDLxF4UXCQ...eenshot-21.jpg |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:25. |