![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Jaki trzeba mieć komputer aby móc grać z 6 dodatkami na średnich ustawieniach?
|
Beata - z tego co się orientuję, to jednak trzeba im kazać. Przy okazji ściągania póz, powinnaś przy okazji sobie znaleźć 'instrukcję obsługi'.
|
Nie wiem czy było już to pytanie.
Pokazało mi się że muszę zapłacić rachunki. Więc wróciłam do domu i klikam na skrzynkę a tam że nie mam rachunków. Co zrobić żeby zapłacić rachunki:| |
Na tym okienku dostępny jest przycisk "Zapłać rachunki teraz", wystarczy kliknąć i same się płacą, nie trzeba chodzić do skrzynki i wyciągac listów.
Pewnie z rozpędu kliknęłaś i nie zauważyłaś :) |
Masz racje chyba kliknęłam:)
Dzięki:) Edit: Mam kolejne pytanie:D Nie wiem czy było już zadawane. Moja simka zakochała się w pewnym panu. Teraz są mężem i żoną. Pytanie: Co zrobić by jeden sim wprowadził się do drugiego? |
Cytat:
|
Ale to dziwne, że w ramach ślubu nie przeprowadziło się jedno do drugiego.
"Zaproponuj wprowadzenie się" jest w przyjacielskich relacjach. |
W romantycznych, lub przyjacielskich powinna być opcja 'Zaproponuj wprowadzenie się'. Jesli to nie podziała, to możesz sima przenieść przez edycję miasta.
|
Witam, czy ktoś wie gdzie się zapisują zmodyfikowane przez nas przedmioty? np ubrania, meble itd, powiedzmy, ze sukienka oryginalnie jest z tkaniny niebieskiej a ja ją zmieniam na skórę czarną, gdzie ta zmodyfikowana część się zapisuje? Do jakiego folderu?
|
Ale chodzi ci o to, że zapisujesz modyfikację, a potem klikasz 'opublikuj'? Bo jeśli tak, to powinny być w folderze exports (mogłam zrobić literówkę), tam przynajmniej znajduję swoje parcele 'opublikowane'. Bo samo zapisanie modyfikacji nie sprawi, że ona się gdzieś fizycznie pojawi na dysku.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:02. |