TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Mile 18.02.2013 17:45

Odp: Pytania i odpowiedzi

Chodzi mi o zmodyfikowane przedmioty, dopisane do tych ktore istnieja. Mam spodniczke w kwiatki z EA a chce miec w paski, zmieniam i zapisuje jako dodatkowa i za kazdym razem jak wejde w ubior ona tam bedzie, to musi sie gdzies zapisywac, bo po formacie c i wgraniu na nowo wszystkich dodatkow po kolei i wklejeniu cache sprzed formata, pokazuje mi sie wszystko co mialam wczesniej, kazdy ciuch czy mebel, ale nie ich zmodyfikowane wersje, obok tych standardowych nie ma, gdzie jest ten folder w ktorym to sie zapisuje, zebym mogla skopiowac i wkleic z powrotem?

pixidixxi 19.02.2013 14:53

Ja mam pytanie odnośnie tego czy jak odinstaluje dodatek z simsów to później wszystko działa okej? Czy może trzeba instalować wszystko od początku? Dodam, że wszystkie simsy mam ściągnięte.

Kędziorek 19.02.2013 15:03

Nie, wszystko powinno działać sprawnie, nie będziesz miała tylko ubrań, mebli i opcji które ten dodatek wnosił :) A jeśli to WP to najpierw spójrz, żeby twoja rodzinka nie była przypadkiem w podróży

pixidixxi 19.02.2013 15:10

Ok, dzięki. Właśnie chciałam odinstalować WP :P A co z tymi rzeczami z tego dodatku, które np. kupiłam w jakiejś rodzinie? Znikną?;)

Sqiera 19.02.2013 15:17

Mile, podejrzewam, że wszelkie modyfikacje jeśli będziesz chciała je pozostawić, będziesz musiała eksportować niestety.

Kędziorek 19.02.2013 15:31

Cytat:

Napisał pixidixxi (Post 1658178)
Ok, dzięki. Właśnie chciałam odinstalować WP :P A co z tymi rzeczami z tego dodatku, które np. kupiłam w jakiejś rodzinie? Znikną?;)

Znikną i zostaną zastąpione przez rzeczy z innych dodatków

pixidixxi 21.02.2013 17:57

Przez pomyłkę usunęłam w Bridgeport szpital. Niestety w edycji miasta nie można wstawić :( Wiecie czy można go jakoś przywrócić? bo moja simka za kilka dni będzie rodzić, więc dobrze byłoby gdyby normalnie urodziła :D

ginsei 22.02.2013 09:58

Może nie możesz ustawić, bo się zmienił charakter parceli, na np. 'zakaz odwiedzin'? W edycji miasta powinieneś móc kupować na parceli publicznej i tak wstawić szpital. Ewentualnie może masz nierówny teren?

Mile - widać, nie jest to w cache zapisane. Ja bym ci raczej kazała kliknąć na 'opublikuj' i poszukać w folderze 'exports', albo w pochodnym.

pixidixxi 22.02.2013 14:29

Nie mogę go dodać, ponieważ nie ma go w ogóle do wstawienia w edycji miasta..

RaspberryXD 22.02.2013 15:10

A może.. Wejdź na działkę na której usunęłaś szpital, i tryb budowania > obiekty publiczne. (mniej więcej po prawej stronie) i wejdź w zakładkę z budynkami. Może to pomoże..

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:54.