![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Chodzi mi o zmodyfikowane przedmioty, dopisane do tych ktore istnieja. Mam spodniczke w kwiatki z EA a chce miec w paski, zmieniam i zapisuje jako dodatkowa i za kazdym razem jak wejde w ubior ona tam bedzie, to musi sie gdzies zapisywac, bo po formacie c i wgraniu na nowo wszystkich dodatkow po kolei i wklejeniu cache sprzed formata, pokazuje mi sie wszystko co mialam wczesniej, kazdy ciuch czy mebel, ale nie ich zmodyfikowane wersje, obok tych standardowych nie ma, gdzie jest ten folder w ktorym to sie zapisuje, zebym mogla skopiowac i wkleic z powrotem?
|
Ja mam pytanie odnośnie tego czy jak odinstaluje dodatek z simsów to później wszystko działa okej? Czy może trzeba instalować wszystko od początku? Dodam, że wszystkie simsy mam ściągnięte.
|
Nie, wszystko powinno działać sprawnie, nie będziesz miała tylko ubrań, mebli i opcji które ten dodatek wnosił :) A jeśli to WP to najpierw spójrz, żeby twoja rodzinka nie była przypadkiem w podróży
|
Ok, dzięki. Właśnie chciałam odinstalować WP :P A co z tymi rzeczami z tego dodatku, które np. kupiłam w jakiejś rodzinie? Znikną?;)
|
Mile, podejrzewam, że wszelkie modyfikacje jeśli będziesz chciała je pozostawić, będziesz musiała eksportować niestety.
|
Cytat:
|
Przez pomyłkę usunęłam w Bridgeport szpital. Niestety w edycji miasta nie można wstawić :( Wiecie czy można go jakoś przywrócić? bo moja simka za kilka dni będzie rodzić, więc dobrze byłoby gdyby normalnie urodziła :D
|
Może nie możesz ustawić, bo się zmienił charakter parceli, na np. 'zakaz odwiedzin'? W edycji miasta powinieneś móc kupować na parceli publicznej i tak wstawić szpital. Ewentualnie może masz nierówny teren?
Mile - widać, nie jest to w cache zapisane. Ja bym ci raczej kazała kliknąć na 'opublikuj' i poszukać w folderze 'exports', albo w pochodnym. |
Nie mogę go dodać, ponieważ nie ma go w ogóle do wstawienia w edycji miasta..
|
A może.. Wejdź na działkę na której usunęłaś szpital, i tryb budowania > obiekty publiczne. (mniej więcej po prawej stronie) i wejdź w zakładkę z budynkami. Może to pomoże..
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:54. |