![]() |
może to już było ale mam taki problem mam już simy studia zainstalowały się pięknie ale jak chce uruchomic to pokazuje mi sie przy 1 cd a przy drugim ma sie upenic czy płyta cd jest w srodku
Cytat:
a te to scigłem z ftp i nie było zadnego craka aaa i to co sciogłem to były obrazy płyty |
No to teraz maj pytanka
1. Czy kiedy zainstaluje sie TS2NS to "znikną" rodziny z TS2?
2. Czy każdy młody dorosły musi chodzić na studia? |
Cytat:
2. Jeśli sim nie pójdzie na studnia, to ominie go wiek młody dorosły. Z nastolatka od razu stanie się dorosłym. |
Cytat:
2. tak. nastolatek musi zdecydować, czy idzie na studia, czy nie. jeśli tak - klika na telefon i wybiera odpowiednią opcję, następnie staje się młodym dorosłym i idzie na uczelnię. jeśli nie, czeka normalnie do urodzin po czym stanie się dorosłym. młodego dorosłego można stworzyć od podstaw tylko w okolicy uniwersyteckiej, także tak czy inaczej na studia pójść musi. |
W intstrukcji było coś takiego jak miejsca do słuchania MP3...
No i jakoś nie ma? |
Cytat:
|
Teraz ja zadam pytanie...
Czy ktos w NS próbował już przebrać małe dziecko?? Pytam sie, ponieważ nie mam tej opcji na "przewijaku"... Nie wiem, czy to błąd gry, ale przy tym :przewijaku" w trybie kupowania mam gwiazdke, wygląda to jakby przedmiot ten był ściągnięty z internetu... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja kiedyś wybudowałam akademik ale kupiłam tą najdroższą kuchenkę i mi kucharz nie przychodził. Musisz kupić tą kuchenkę bez piekarnika. :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:17. |