![]() |
Ja zawsze mima kasuje...On kradnie rzeczy!! Ja mialam tak...Byl sobie kamerdyner i sprzataczka...i byl basenik..Basen nie byl przy domu on byl jakies 3 kratki dalej od bocznego wyjsca..Slysze cos chlupie patrze a kamerdyner wychodzil z pracy i plywal w basenie i sobie poszedl taka sama sytuacja dziala sie z sprzataczka...Dziala sie przez kilka dni..Robila zdjecia...Ale simsy mi sie wtedy zepsuly..
|
A można mima kasować?? Jak to zrobić? Wydawało mi się ze simy mogą go tylko wypraszać...
|
Cytat:
Miała całkiem rozkręconą imprezke(bo ona umie to robic)impreza sie skonczyła i przyszedł mim wiec wyprosiła go ale on usiadł sobie na kanapie i ogłądał tv w jej domu. :o |
Ten mim zawsze jest wkurzajacy! :angry: ja tez go za kazdym razem kasuje. :) (dla zainteresowanych: kodem move_objects on <_< )
|
Mnie reż wkórza a wracająs do śmieci to raz mój sims chodziłz ze szmatka. I to dziecko!!
|
Chodzil z szmatka?? A moj sim kiedys wyrzucil smieci a nadal chodzil ze smieciami!! Wszedzie...Musialam go skasowac zeby byl normalny
|
A u mnie wystarczyło coś umyć np. brodzik właśnie to simka umyła.
|
fajnie musi wygladac taki sim ze szmatka! :lol: a co to byla w ogole za szmatka? :huh: :D bo ja nigdy zadnej nie widzialam w simsach(chyba)! :)
|
jak sie myje wanne to sim bierze taka niebieska szmatke :P
|
Aa... i wszystko jasne! :) wiecie, moje simy nigdy nie myja wanny... :P maja od tego sprzataczke! :D wybaczcie, nie znam sie na szmatkach do czyszczenia wanny. ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:23. |