![]() |
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
Cytat:
|
Karoola - naciśnij Ctrl, Shift i C. Powinno Ci wyskoczyć okno do wpisywania kodów.
motherlode - kod na 50.000 simoleonów kaching - kod na 1000 simoleonów |
moje pieski mają 100/100 w znajomościach... i jak mówie"postaraj się o szczeniaka... z" to są tylko minusy jakby się obraziły... dlaczego nie chcą mieć szczeniaków??:(
|
Cytat:
|
a moze wiecie.., czy mozna zaprzyjaźnić się z wilkiem i kazać mu mieć szceniaki z naszym psiakiem?? i co z tej krzyżówki wychodzi?
|
a ja mam problem z obrożami.
moze się wdyawać dość banalny, ale mnie denerwuje, więc chciałam poprosić o pomoc. wiec: kupuję w zoologicznym kilka obróż i nie wiem co zrobić, żeby założyć ją psu. Nie ma jej w tym "plecaku'' sima, gdzie są te obroze po kupieniu? z góry dzięki ;) |
Cytat:
|
ja nie wiem jak zrobić tego wilkołaka...
zaprzyjaźniłam się z wilkiem i nic... simka sie zestarzała i umarła... mam sims zwierzaki od sierpnia i jeszcze nigdy nie miałam wilkołaka... pomocy... moze jakis kod?? |
Wiem, że boolProp'em da sięto zrobić, ale nie jestem do końca pewny - proponuję zgłosić się do wyżej udzielającej się Bjork ona na pewno Ci pomoże.
|
Cytat:
Dokładnie nie pamiętam gdzie to było. Bez kodu musisz się zaprzyjaźnić z wilkiem (i wilk, i Twój sim powinien mieć dostatecznie wysoki poziom pasku kontaktów). Wtedy wilk ugryzie a sim zmieni się wieczorem w wilkołaka... Koziorożec - przeceniasz mnie... ale dzięki :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:02. |