![]() |
Odp: Jak i gdzie wgrać dodatki? - krótki poradnik
Ooo... To dobrze :).
Wcześniej wyświetlało takie z wykrzyknikami żółtymi-te usunęłam. Dziękuję :). |
mam pytanie nie wiem czy było wcześniej, bo nie chciało mi się patrzeć wszystkich stron a mianowicie: Kiedyś mój tata kupił mi taką płytę z dodatkami. Czy mam je wpakować do najnowszego dodatku który zainstalowałam czy do najnowszego ogólnie w grze?Proszę odpowiedzcie mi szybko.
|
Misiulka- do Dawnloads (Moje dokumenty->Ea Games->The Sims 2->Dawnloads). O tym było już pełno ;)
|
no wiem, ale mi chodziło o to czy wgrać to do podstawowej wersji czy dodatków?
Cytat:
|
Proszę bardzo, ale nie pisz posta pod postem tylko edytuj ;)
|
@up:
no przecież napisała, że "edit" xP A ja mam problem- zniknęły mi wszystkie dodatki z gry, mimo, że folder nadal istnieje (oczywiście jest w dobrym miejscu i to wszystko). Próbowałem go wykładać, wkładać z powrotem, kopiować i różne takie pierdy, ale na nic :( Na wszelki wypadek wszystko prześwietliłem cleaninstal-cośtam ale nic nie wykryło. Następnie przeinstalowałem ostatni dodatek (oczywiście po uprzednim przeniesieniu Downloads w bezpieczne miejsce), ale po ponownym zainstalowaniu i wsadzeniu folderu w swoje miejsce doznałem rozczarowania :/ Próbowałem też zmieniać nazwę folderu na wszystkie sposoby, ale folder nazywa się prawidło. Ściągałem zupełnie nowe dodatki do nowego folderu- też gra ich nie widzi. Ja już nie wiem :( Bardzo bym był wdzięczny za pomoc. |
Gio-przecież są dwa osobne posty Misiulki ;)
Moja koleżanka miała taki problem to mi mówiła, że poradziła sobie usuwając folder Downloadas-> odpalając grę-> później ją wyłączając-> tworząc folder Downloads-> ponownie ściągając dodatki do Downloads. |
Pisałem, że tak próbowałem i nie zadziałało. Wypada jeszcze powiedzieć, że stało się to po zainstalowaniu dodatku Zwierzaki
|
Nie wiem czy to pomoże (miałam problem z Downloads- wprawdzie inny), ale uruchamiałam TS2 Warsztat i pomagało. Możesz spróbować.
Zapomniałam dodać, że tworzyłam sima (byle jakiego), nie zapisywałam go i wychodziłam. Postaraj sie mieć włączony Warsztat przez jakieś co najmniej 5 min. |
Niestety, nie działa- ale przecież każdy sposób warto wypróbować :D
Prześwietliłem jeszcze wszystko CCleanerem i nie znalazło żadnych błędów w rejestrze :( Reinstalacja wszystkich dodatków wraz z podstawą odpada> nie mam wszystkich płyt. Powiem jeszcze, że kiedyś zwierzaki nie chciały mi się zainstalować. Wina- zarysowana płytka. Teraz o dziwo się zainstalowało, ale właśnie być może z jakimś błędem... W każdym bądź razie reinstalowałem wszystko od czego mam płytki i nie ma poprawy. Reszta gry działa poprawnie, oprócz tego, że dym z komina leci w rogu parceli :| |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:41. |