TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Podróże - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38439)

xmartkax 16.07.2009 16:23

Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.

Moje pytanie :

Podobno na wakacje można wybrać się z przyjaciółmi [max. 8] (wybiera się ich w trakcie planowania wyjazdu) i gdy pojade na wakację np. z dwoma przyjaciółkami to będę musiała nimi kierować czy będzie nimi sterował komputer ???

Björk 16.07.2009 16:35

Przyjaciółmi na wakacjach steruje komputer.

Remus Lupin 16.07.2009 16:45

A czy ktoś wie o co chodzi w "Śpij pod gwiazdami" jestem teraz w Trzech Jeziorach i tam są namioty ale nie mogę ich użyć o co chodzi czy mam być zmęczony? nie interakcji śpij w namiocie w "Do trzech razy sztuka" domyślam sie,że trzeba trzy razy podróżować????
a w" Stań sie wyprawnym podróżnikiem"???

zelkam 16.07.2009 18:31

Śpij pod gwiazdami- simowi musi się chcieć spać i musi spać w namiocie.
Do trzech razy sztuka- musisz odwiedzić wszystkie tereny wakacyjne (te maxisowe)
Stań się wyprawnym podróżniekiem- z tego co wiem, to trzeba spełnić pozostałe wspomnienia :D

Remus Lupin 16.07.2009 19:21

Ale przecież mówiłem,że nie mam interakcji "wejdź" dopiero co wrócilem z "Trzech Jezior" i spawdziłem ten namiot szkoda,że nie można przedłużyć wakacji.

ultraviolence 16.07.2009 21:03

Cytat:

Napisał zelkam (Post 1074573)
Stań się wyprawnym podróżniekiem- z tego co wiem, to trzeba spełnić pozostałe wspomnienia :D

A nie czasem "wytrawnym"? :D
EDIT: Remus, a próbowałeś spać w namiocie na swojej domowej parceli, a nie na wakacjach? Z tego co wiem, niektóre wakacyjne cele można spełniać w domu... Może akurat tam uda Ci się wreszcie wleźć do tego namiotu?

Remus Lupin 17.07.2009 10:36

Możliwe,że tak nie wiem zobaczymy przepraszam,że was tak bomarduję pytaniami ale cóż mam to od wtorku i już trzecią podróż za mną ale będzie jeszcze czwarta i piąta każda z przyjacielem i nadal nie odnalazłem tego Śpiewającego Pirata co wejdę w kajutę co wieczór pojawia się jego duch i mnie przegania z tej kajuty.

zelkam 17.07.2009 10:41

No to właśnie o niego chodzi :D
Jak już wyjdzie z kajuty to klikasz na niego i tak dobierasz opcje by się z nim zaprzyjaźnić, gdy już się lubicie, to jest opcja "naucz mnie szant"

Remus Lupin 17.07.2009 10:52

Dzięki jak będę wyjeżdżać tym razem będze zamiana mam rodzinę Hakiel Marcin i Katarzyna (Teodora Brzytwa) i Syriusz i Hermiona (dzieci) bo jeszcze mam rodzine Lupin ale coś mi się zepsuło (chyba przez boolprop testingcheatsenabled true) i nie mogę wyslać rodzinę do pracy i szkoły a stało się to gdy chciałem zmienić stanowisko i nie wiem jak to odkręcić nie chcę mi się usuwać tej rodzina bo Ginny(Bronka Obieżyświat) to miastowa.

xmartkax 17.07.2009 19:41

moje kolejne pytanie :
czy saune moge miec w domu (jesli posiadam dodatek podróze) ??
moglby ktos wkleic tutaj zdjecie sauny [tylko z daleka zeby ja bylo widac calą] bardzo prosze....

edit: dzieki za odp. :] tez widzialam tylko te od środka :/ chcialabym widziec jak wyglada cała i ile zajmuje miejsca. :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:03.