![]() |
Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!
:D :D
Czyli na 512 pójdzie? Jupi!:D U mnie będą..może jutro.. Jak macie to dajcie screeny xD EDIT:Ciąć?Ważne,że pójdzie.. |
Pójść to pójdzie, ale może ciąć...
|
Ja juz mam wlasnie wrocilam ze sklepu, zaraz jak wejde do gry bo sie instaluje to porobie zdjecia i wkleje :)
|
to jak jest w koncu z ta pamiecia? 512mb dla xp i 1gb dla visty czy ogolnie 1gb?
|
512dla xp a 1gb dla visty
|
Pytanie do tych co mają, czy są mieszkanie w których na podwórku są miejsca parkingowe lub garaże ??? Czytałam czat z producentem i napisał, że można mieć samochody w tych mieszkaniach gdzie właśnie są garaże lub miejsca parkingowe czy ktoś już zauważył czy dużo jest takich domów ??? Bardzo proszę o odpis i napiszcie jak to jest ztym psem czy kotem czy normalnie drepta po mieszkaniu z góry dzięki. :)
Wyczytałam też,że będzie możliwość posiadania własnego helikoptera.... ciekawe jak :) |
Ja nie mam OŻ ale z tym psem jest tak,że ci co nie mają zwierzaków mogą go mieć w zagrozie..
A ci co mają mogą mieć normalnie psa/kota Tak wyczytałam xD |
W jakiej cenie dokładnie jest ten dodatek w empiku? Z góry dzięki za odpowiedź.
|
osobiście to się zawiodłam straaaaaasznie. myślałam, że będzie można urządzać sobie według własnego pomysłu mieszkania. ale nie, nawet drzwi nie można zmienić. zwyczajny akademik. tyle, że tam to nie przeszkadzało, bo i tak był jeden pokój. ale tu? masz kilka pokoi i nic, a nic ze scianami/drzwiami/oknami zrobić nie możesz.
może i było to mówione, ale ja o tym nie słyszałam/czytałam i przyznam, że jestem nieźle wkurzona. |
Bardzo proszę o odpis i napiszcie jak to jest ztym psem czy kotem czy normalnie drepta po mieszkaniu z góry dzięki.
Nie wiem kto zrobił ten cały nastrój grozy na temat zwierzaków. Tak, będą mogły normalnie dreptać po mieszkaniu. Ten pies w kojcu jest jedynie bonusem do OŻ. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:23. |