![]() |
Odp: Czy gra mi pójdzie?
Cytat:
|
W takim razie dziękuję, bardzo się cieszę ^^ Upewniłam się w wyborze laptopka na 100% :)
Pozdrawiam~~ |
http://allegro.pl/samsung-rv511-i3-2...776394621.html
simsy wszystkie dodatki bez akcesoriów na najwyższych detalach? |
|
Generalnie nie poleca się acerów, są najgorszej jakosci i szybko nawalają. Opinia potwierdzona przez szanownych panów sprzedawców (niedawno wymieniałam swój sprzęcik, to się zainteresowałam materią ;P) i paru znajomych, którzy się na acerze nacieli;)
co do samsunga, to wszystko jest super, poza tą "grafiką dedykowana", co to za dziwo to ja nie wiem:D tzn cos mi się kojarzy ze to cos co mozna wymienic na lepsze, jesli ktos ma chęć grzebac w sprzęcie...:P |
Mi na 2 RAM-ach gra chodziła raczej płynnie, więc na 1 z kawałkiem nie powinna się bardzo przycinać. A procesor miałam starszy od Pentium.
|
A ktoś może się orientuje czy mi by gra chodziła chociaż na minimalnych wymaganiach :D ? ^ ^
Windows XP Procesor - 1400 MHz Pamięć Ram - 512 MB Directx - 9.0c karta grafiki - akcelerator 3D. |
Trochę nie pełne dane, jeśli chodzi o procesor i kartę graficzną, ale po tym co widzę, wystarczy by orzec, że nie ;)
|
Dziękuje za odpowiedź ^^ spodziewałem się że na sims 3 to może być za mało, pozostanie mi liczyć na to że dwójka mi odpali bez problemów :)
|
sims 2: Pentium III 800 MHz, 512 MB RAM, karta grafiki 32MB (GeForce 2 lub lepsza), 3.5 GB HDD
procek i ram ok, resztę musisz dokładniej sprawdzić. powinny generalnie pójśc, pamiętam że daaawno grałam w to na syfiastym kompie i jakoś się kulało...z kilkoma GB modów ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:51. |