![]() |
Odp: simy by 0lka
dzięki SETH :D no nie wątpię, że Frida Ci się podoba :D
|
No, no, no, jestem zaskoczona. Mile zaskoczona, oczywiście. Robisz bardzo realistyczne Simy i nie jestem pierwszą osobą, która Ci to mówi. :) Zdjęcia też niczego sobie, chociaż zauważyłam, iż modne się zrobiło obrabianie ich. Oczywiście nic Ci nie narzucam. Za simy masz ode mnie 10/10 i zapraszam również do obejrzenia moich dzieł . :)
|
|
w koncu zes dodala simke!
jest przesliczna. taka naturalna, realistyczna. ohh i prezentacja, po prostu sie rozplywam patrzac na te cudne tlo w tle. pisze chyba jak nacpana, bo jestem cala hepi >D cudownaaa jest. tylko ja bym zmienila oczy na jakis cudowny blekit, bylaby przesliczna i rzesy sa takie geste...ale to nic! i tak jest przesliczna. daj mi ja do gry plisss? |
w końcu? dałam chyba 2 dni temu dwie i nikt nie komentował, to usunęłam je w sumie, może później je wstawię : P
spakuję ją i Ci wyślę : p tylko możliwe, że będzie miała inne oczy i ciuchy, bo edytowałam ją nieco w grze |
Cudna jest ^^
Tylko mi coś nie pasuje przy nosie, ale nvm, sama nie wiem co :P |
noo, bo jakos nie widzialam Cie na glownej, a nie chcialo mi sie wchodzic do tematu
|
no właśnie, nie chciało Ci się :<
Naru, dz!3kuweCzq! |
simka śliczna tak jak wszystkie. ty masz po prostu talent. Te dwie, które wstawiłaś i usunęłaś także były piękne.
10/10 |
ach sliczna i to tło mmm ;D
100/10 ;p a mam pytanko z kąd sciągasz te fryzury i ubrania znaczy z jakich stron podałas byś kilka ?? @Gingers: o tego typu informacje proszę pytać w przeznaczonym do tego dziale lub u autora sima. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:26. |