![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
kolego thegatrick....
mam gdzies jakis licznik postów, co łatwo sprawdzic bo razem napisałem ich 8. Ja rozumiem, że to sa błędy, ale pytanie moje brzmi: Czy ktoś zna jakies poprawki, mody itp, które takie błędy naprawiaja. |
theqatrick
THEQATRICK Tam nie ma "g". Wiesz, tak to wyglądało, ale skoro tak to możliwe że masz pirata albo brak aktualizacji ;) |
Czy zdarzyło się wam cos takiego że w ratusz uderzył meteoryt kiedy wasz sim
był w nim? |
Zdarzyła mi się podobna sytuacja, gdy byłam w Egipcie i mój Sim rozłożył swój namiot na placu na targu i w nim spał. Nagle zrobiło się ciemno jak w nocy, spadł wielki meteoryt. Zginął mój sim i o ile dobrze pamiętam, to też kilku miejscowych (albo badaczy). Wyszłam z gry bez zapisywania, bo lubiłam tego Sima.
|
3.Jest jakas poprawka na zlikwidowanie gejostwa w tej grze czy to jest jakis tajny element wychowania dzieci w nowych czasach????
To jest po prostu żenujące jezeli na 10 par 8 to geje i lesbijki!!!! Gdyby tak było w rzeczywistości nasza cywilizacja wyginełaby dawno temu jak dinozaury...[/QUOTE] O ile z samochodami i wyparowywaniem dzieci się spotkałam, choć może nie taką skalę jak Ty, to z tym gejostwem nie bardzo. Czy te Twoje homoseksualne Simy mają dzieci? Jeśli tak to skąd je biorą? |
Mam pytanie - kiedy dostaje się klucz do miasta (mam 10 poziom w karierze medycznej)?
|
Możecie powiedzieć mi gdzie znajdę to duże akwarium, które ponoć jest w dodatku Kariera? Szukam i nie mogę znaleźć.
|
Cytat:
Tryb kupowania --> Gabinet --> Sztaluga Gdzieś tam na pewno jest, bo ostatnio grałam i widziałam tam akwarium. |
Cytat:
|
Wiem, że w Karierze dochodzi akwarium, Po Zmroku nie mam, więc nie wiem. :)
Jeśli zadał to pytanie w tym dziale, to pewnie chodzi o te z Kariery. A to z Kariery jest takie stojące. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:51. |