TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Kariera - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55991)

Santarni 02.05.2011 06:29

Odp: Pytania i odpowiedzi.

kolego thegatrick....
mam gdzies jakis licznik postów, co łatwo sprawdzic bo razem napisałem ich 8.
Ja rozumiem, że to sa błędy, ale pytanie moje brzmi:
Czy ktoś zna jakies poprawki, mody itp, które takie błędy naprawiaja.

theqatrick 02.05.2011 07:59

theqatrick
THEQATRICK

Tam nie ma "g".

Wiesz, tak to wyglądało, ale skoro tak to możliwe że masz pirata albo brak aktualizacji ;)

maciu67 04.05.2011 17:14

Czy zdarzyło się wam cos takiego że w ratusz uderzył meteoryt kiedy wasz sim
był w nim?

gangrena 05.05.2011 11:29

Zdarzyła mi się podobna sytuacja, gdy byłam w Egipcie i mój Sim rozłożył swój namiot na placu na targu i w nim spał. Nagle zrobiło się ciemno jak w nocy, spadł wielki meteoryt. Zginął mój sim i o ile dobrze pamiętam, to też kilku miejscowych (albo badaczy). Wyszłam z gry bez zapisywania, bo lubiłam tego Sima.

gangrena 05.05.2011 11:33

3.Jest jakas poprawka na zlikwidowanie gejostwa w tej grze czy to jest jakis tajny element wychowania dzieci w nowych czasach????
To jest po prostu żenujące jezeli na 10 par 8 to geje i lesbijki!!!!

Gdyby tak było w rzeczywistości nasza cywilizacja wyginełaby dawno temu jak dinozaury...[/QUOTE]

O ile z samochodami i wyparowywaniem dzieci się spotkałam, choć może nie taką skalę jak Ty, to z tym gejostwem nie bardzo. Czy te Twoje homoseksualne Simy mają dzieci? Jeśli tak to skąd je biorą?

Pawek 10.06.2011 21:13

Mam pytanie - kiedy dostaje się klucz do miasta (mam 10 poziom w karierze medycznej)?

cordian 11.06.2011 07:10

Możecie powiedzieć mi gdzie znajdę to duże akwarium, które ponoć jest w dodatku Kariera? Szukam i nie mogę znaleźć.

Verdi 12.06.2011 08:28

Cytat:

Napisał cordian (Post 1404963)
Możecie powiedzieć mi gdzie znajdę to duże akwarium, które ponoć jest w dodatku Kariera? Szukam i nie mogę znaleźć.

Powinno być w:
Tryb kupowania --> Gabinet --> Sztaluga
Gdzieś tam na pewno jest, bo ostatnio grałam i widziałam tam akwarium.

Owl Finch 12.06.2011 08:31

Cytat:

Napisał cordian (Post 1404963)

A czy to akwarium przypadkiem nie dochodzi w PZ? Jedno, takie duże, stojące jest z NA, a drugie, to na ścianę jest właśne z PZ.

Verdi 12.06.2011 08:47

Wiem, że w Karierze dochodzi akwarium, Po Zmroku nie mam, więc nie wiem. :)
Jeśli zadał to pytanie w tym dziale, to pewnie chodzi o te z Kariery. A to z Kariery jest takie stojące.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:51.