![]() |
Odp: Belle Rose
Ostro było :D:D Gabriel oberwał hahahah
|
Strasznie dużo napięcia, aż myślałam że zemdleję XD
Świetny odcinek, ja na miejscu Marco Gabrysia bym rozwaliła aż by wióry leciały :P No i chyba Alia z Colinem mają się ku sobie :) |
Ranyyy jaki ten Colin jest słodki! Chyba trzeba go dodać do klubu :D
A co do samego odcinka, to blondyna miała racje. Ten gnój nie zasługuje na śmierć, tylko na dożywotnie tortury! Świetne jak zwykle :) |
Cytat:
Colin to zimny typek, co jeszcze wyjdzie ;> A gdyby Marco zabił Maysona, to... więcej nie powiem :D Cytat:
Cytat:
I co wy macie z tymi fotkami? :rolleyes: Czyżbym na prawdę robiła je takie dobre? :D Cytat:
Cytat:
Noo... co do Alii to jeszcze pokarze jaka jest dojrzała :D Marco mógł Maysona mocniej potraktować, aczkolwiek, ten "uroczy" morderca musi jeszcze żyć :D Cytat:
A pistolet wygląda tak a nie inaczej bo nie znalazłam innego recoloru :D Cytat:
siostrzyczki nie tylko mają słabość do niegrzecznych chłopców ale i do kłopotów :D Cytat:
Gabryś musiał zostać w jednym kawalątku hi hi :P No i co wy macie z tym romansem? :D Cytat:
No tak, śmierć dla wybranych, tortury dla sadystów :D Dzięki za komentarze B) |
...
Czemu on go nie zabił? :( No, ale chociaż dobrze, że nic nie zrobił Alii.. A właśnie pro po niej ^^ Czy ona się spiknie z Colinem? Bo mam taką cichą nadzieję... ;D Że tak zaspamuję: kieedy neeext? :D |
Kamis nie powiem ci czy się spiknie czy nie, bo musiałabym zmieniać fabułę :D
A co do następnego odcinka, to pokuszę się o stwierdzenie, że pewnie jutro :D mam już dwie strony w wordzie, jak tak dalej pójdzie to za dwie godzinki skończę pisać :D Ten odcinek będzie takim "odstresowującym przerywnikiem" pomiędzy tym co się ostatnio działo, nie chcę żeby co niektórzy popadli w arytmię serca xD myślę, że większości dziewczyn się spodoba... :D w końcu lubicie romanse prawda? :rolleyes: |
Oczywiście ;) Czekamy! A Colin z Alią chociaż niech pod koniec FS (który szybo nie nadejdzie? Prawda?) będą razem...
|
Lubimy romanse, lubimy. To przynajmniej z mojej strony mogę powiedzieć. Informację o zwolnieniu tempa, chwilowym uspokojeniu akcji skomentuje w ten sposób - fakt, chyba się przyda. Już nie mogę się doczekać. :3
A zdjęcia są świetne. Ja to bym wiele dała, żeby takie umieć robić - naturalne, niewycudaczone i o. |
No cudnie! aach .... Poprostu bajka! ;D
Marco mógł załatwić tego Gabriela. Dobrze, że nic się nie stało Alii ;) A czyżby kolejny romansik? Byłoby fajnie :P I wogóle bardzo mi się podoba. Jestem zaChwycona xD Lubimy romanse, ja napewno! :) Czekam na następny! ;) |
ZbuntowanaCóreczka mogę tylko powiedzieć, że FS nie skończy się prędko ;) no i mogę również zdradzić, że planuje 10 pełnych rozdziałów po 4 części każdy :D
więc jestem dopiero w połowie FS :D mam nadzieję, że się cieszycie :D Panna Lu do zdjęć przywiązuję mnóstwo uwagi, a i tak nieraz nie wychodzą takie jak bym chciała ^^ No i też pomyślałam, że chwilowy odpoczynek przyda się waszym umysłom na odświeżenie :P Więc jutro coś co na pewno spodoba się lubiącym romansy kobietom z tego forum, a już szczególnie naszej koleżance ZbuntowanejCóreczce :D:D:D Paulasia12 wszyscy mówią, że Marco mógł załatwić Gabriela, powiem tylko, że nie mógł, bo Gabryś jeszcze się pojawi ;) i cieszę się że również lubisz romanse :P No więc teraz mogę na sto procent powiedzieć, że odcinek jutro do południa! ^^ A potem mały bonusik i chwilowa przerwa (góra 5 dni!) bo chciałam napisać trzecią część bonusa do tematu Vincent and Marco ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:36. |