TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58145)

Spectrum 06.07.2011 16:14

Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry

Cytat:

Napisał Coccinelle (Post 1414059)
Hejka :)

Niestety nie mam tej części TS3, ale mam pytanko...czy warto jest kupić ten dodatek? :>

Myślę, że warto kupić PZ, bo wprowadza wiele nowości, jest w nim piękne miasto, można zostać gwiazdą, są paparazzi
Ja się nie wachałem z zakupem i nie żałuję, że kupiłem ;)

Ejak 23.07.2011 18:58

W 50% zgodzę się z velocifero, ale i tak bez tego dodatku nie mógłbym się obejść. Bardzo urozmaica życie moich Simów i moją rozgrywkę.

Owl Finch 23.07.2011 19:12

Velocifero ma rację, dodam jeszcze, że zabawa w klubach nie ma sensu, bo simy najpierw przez godzinę jadą windą na dane piętro, później czekają na barmana, zdążą zamówić jeden drink i... Pojawia się informacja, że klub zamknięty, trzeba przyjść jutro...

Trykuu. 24.07.2011 08:05

Ooo tak to drażni. Ale jakoś nie umiem grać bez tego dodatku. :<

Lubie 24.07.2011 10:44

Gdy ostatnio wybrałem się do klubu i kupiłem najdroższe żarcie, barman nie zdołał mi go podać a bar był zamknięty i simoleony poszły się *****.. :(
Mimo ze ten dodatek jest niefajny, i tak z nim lubię grać.. :D

suomii 24.07.2011 12:32

zgadzam się po części. mimo wszystko jest to mój 2 ulubiony dodatek (na 1 miejscu pokolenia). wkurzające są te windy w klubach, ale ja robie tak, że rzadko gram w bp, i moje simy mieszkają albo w twinbrook, albo sv i daję tam tylko te kluby, które są w 'normalnych' budynkach, a nie w wieżowcach. a np klub wampirów, czy ekskluzywny buduję sama i nie mam problemów z windami :P

kasiakaplon5 25.07.2011 10:03

Z tego co przeczytałam prawie wszyscy nażekają na zbyt małą ilość simów.
Ja osobiście uważam, że zwiastuny są troche przesadzone. Tam niby pełny klub simów itp.
Też tak sądziłam. Musicie tam troche pomieszkać simami.
Wtedy inni simowie będą również osobistościami i kluby będą pełne.

Ejak 25.07.2011 11:19

kasiakaplon5 To nic nie da, że będą osobistościami, naprawdę ;)

carineesz 25.07.2011 11:29

Cytat:

Napisał suomii (Post 1420971)
wkurzające są te windy w klubach

Mnie też wkurzają, nie ma co. Gram jakimś Simem, który jest w klubie pełnym Simów (wiem, rzadko spotykane) i nagle klub zamykają, najcześciej i na szczęście zdarza się, że normalnie wychodzą, ale czasami zdzarza się, że mój Sim i gromadka jadą do pomieszczenia z drzwi wejściowymi/wyjściowymi i nagle pare Simów, w tym mój, stają przed windą, którą jechali i stoją (!), chociaż za ich plecami drzwi do wyjścia :( Usuwam za pomocą kodu windę, wszystko ok, ale gra się po chwili wyłącza.

Aleksandra 09.12.2011 13:27

Mnie denerwuje to , że tylko raz zainponuję jakiejś Osobistości i sama się nią staję . . . Powinno być trufniej się nią stać . :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:17.