![]() |
Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry
Cytat:
Ja się nie wachałem z zakupem i nie żałuję, że kupiłem ;) |
W 50% zgodzę się z velocifero, ale i tak bez tego dodatku nie mógłbym się obejść. Bardzo urozmaica życie moich Simów i moją rozgrywkę.
|
Velocifero ma rację, dodam jeszcze, że zabawa w klubach nie ma sensu, bo simy najpierw przez godzinę jadą windą na dane piętro, później czekają na barmana, zdążą zamówić jeden drink i... Pojawia się informacja, że klub zamknięty, trzeba przyjść jutro...
|
Ooo tak to drażni. Ale jakoś nie umiem grać bez tego dodatku. :<
|
Gdy ostatnio wybrałem się do klubu i kupiłem najdroższe żarcie, barman nie zdołał mi go podać a bar był zamknięty i simoleony poszły się *****.. :(
Mimo ze ten dodatek jest niefajny, i tak z nim lubię grać.. :D |
zgadzam się po części. mimo wszystko jest to mój 2 ulubiony dodatek (na 1 miejscu pokolenia). wkurzające są te windy w klubach, ale ja robie tak, że rzadko gram w bp, i moje simy mieszkają albo w twinbrook, albo sv i daję tam tylko te kluby, które są w 'normalnych' budynkach, a nie w wieżowcach. a np klub wampirów, czy ekskluzywny buduję sama i nie mam problemów z windami :P
|
Z tego co przeczytałam prawie wszyscy nażekają na zbyt małą ilość simów.
Ja osobiście uważam, że zwiastuny są troche przesadzone. Tam niby pełny klub simów itp. Też tak sądziłam. Musicie tam troche pomieszkać simami. Wtedy inni simowie będą również osobistościami i kluby będą pełne. |
kasiakaplon5 To nic nie da, że będą osobistościami, naprawdę ;)
|
Cytat:
|
Mnie denerwuje to , że tylko raz zainponuję jakiejś Osobistości i sama się nią staję . . . Powinno być trufniej się nią stać . :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:17. |