![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
mnie się podobały wspomnienia w dwójce - taki pamiętnik każdego sima :)
co do ślubów to racja,chociaż ja wystawne wesele urządziłam...z dwa razy w ciągu całej gry w simsy?nie lubię przyjęć :P |
wózki, można prowadzić wózki ! :D
nowe zabawki też zauważyłam i oglądanie gwiazd, nowe rzeczy na placu zabaw, klasy,i te inne takie. nowe ciuchy i ubrania *-* |
|
Boże już się nie moge doczekać ,to dlatego że właśnie lubie grac pokoleniami a nie np. jednym simem :D
|
Sorki, że się powtarzam, ale mam nadzieję, że kąpanie najmłodszych dzieci jednak dojdzie. Bo w obecnej sytuacji nawet nie chce mi się starać o dzieci w trójkowych rodzinach. Mogłaby jeszcze dojść opcja spuszczenia małoletniemu lania za szczególnie ciężkie przewinienia :D
Ale to takie nienowoczesne, więc pewnie tego nie będzie. |
Cytat:
|
Fajny pomysł z tymi piętrowymi łóżkami. Przydałyby się jeszcze rozkładane tapczany. Piaskownica :) Mam nadzieję, że będzie więcej wzorów na rzeźby z piasku, a nie tylko jeden marny zamek. Nowe umiejętności... Ja bym chciała więcej cech charakteru, ale tak diabelnie więcej. Podoba mi się strasznie ten toczek na głowie panny młodej.
|
kaka123, ten "kapelutek" jest ze Store, w czarnej wersji, nawet mam go w grze. I nawet nie wygląda to aż tak fajnie. Chyba, że jest tylko podobny...
Kacpersky, to pisze na wszystkich filmikach, bynajmniej na zwiastunie Kariery i Po zmroku też tak pisze. I martwię sie, że te wózki, skoro były tylko na tym takim, hmmm... "rysunkowym" to nie będą naprawdę w grze. Szkoda... |
kaspersky chodziło mi o bardziej rozbudowaną grę pokoleniami :D
|
Mi się ten filmik bardzo podoba. Bardziej niż ten pierwszy. To może być naprawdę dobry dodatek. Możliwe, że wprowadzi parę nowości do których ciężko mi się będzie przyzwyczaić, ale jakoś sobie poradzę. Przyłożyli się do tego trailera.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:31. |