![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Ja jestem miłośniczką zwierząt i mam nawet taki nick ;). Najbardziej lubię koty i konie, mam nadzieję, że jednak te konie które były w pierwszym zwiastunie się pojawią i że będą różne rasy kotów i psów itd.
|
Cytat:
mnie tam obojętne czy będą konie czy nie,byle żeby były koty,psy i świnki morskie :D |
Konie raczej będą, no bo były na zwiastunie (the best think ever)
Mi właśnie zależy głównie na psach, kotach i koniach. Jakimś mniejszym zwierzakiem (świnka morska może być) na pewno nie pogardzę ;) |
Cytat:
--- Konie powinny być, oby było nowe miasto, a i sklepy z karmą itp. :) Już nie mogę się doczekać, mianowicie bardziej czekam na Pokolenia. |
po to żebyś się głupio pytał? O.o
sklepy zoologiczne powinny być,tak jak w jedynce. @down - a ty jesteś wyjątkowo upierdliwy :D |
Cytat:
Ciekawi mnie, czy dojdzie takie ogromne akwarium jak w TS... |
Ja bym się ucieszyła, gdyby dali różne wielkości akwariów i klatek. To by było realne. Chociaż z drugiej strony i tak bym raczej kupowała największe, jakie są, bo nie chcę dręczyć nawet Simowych zwierząt.
|
Myślę, że przeciek do netu tego zwiastunu zwierzaków wcale nie zadziała na korzyść EA. Wiele osób odpuści sobie "Pokolenia" i będzie czekało na zwierzaki. Oglądając zwiastuny obu dodatków miałam wrażenie, że są jakieś dziwne. Zwłaszcza okładka pokoleń, gdzie facet stoi przy torcie... Nie wiem dlaczego ale wydawał mi się taki nie simowy. Może rzeczywiście zwiastuny nie były na PC tylko na konsole?
|
Cytat:
|
Tymczasowe, to fakt. Nowy zwiastun Pokoleń jest o wiele bardzie rozbudowany i o wiele lepiej zrobiony.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:07. |