![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
mam misję rycerzem z fontanna i mam uzyskać bonus " poszukuje okazji do walki" zanim wróce do fontanny...jak to zrobić? bije się ze wszystkimi i obrażam ich ale to chyba nie o to chodzi...pomocy bo utknęłam....
|
Mam pytanie :D Gram medykiem teraz. Gdzie zbierać Pijawki ??? Najlepiej jak odpowiedzi napiszecie na gg 12690024.
|
dziunia - Twój sim ma właśnie unikać walki i agresywności. Po pewnym czasie ukaże Ci się ten nastrójnik.
Sizzle - pijawki można kupić w kramie w wiosce albo łowić w rzece (to te zielone bąbelki na wodzie). |
Mam problem z misją. Mam przeglądać regał w poszukiwaniu wiedzy kowalskiej. Zajrzałam do regałów i nic.Tytuł misji to niezrównane ostrze.
Proszę o podpowiedz |
Cytat:
|
Ja muszę teraz wykuć prototypową zbroję dla monarchy ale brakuje mi jednego składnika- mitrylu szukałem po tym skałkach i nic same żeliwo i fosfor
|
Cytat:
|
jstem monarchą w misji "następca tronu" robie bara bara z moją simką ale ona nie zachodzi w ciąże dlaczego....jak mam z nią romantyczne interakcje to mam tylko "bara-bara" a nie mam " postaraj się o dziecko"
|
marcin1821 szukaj dalej
|
Witam, podczas misji mam 2 zadania, muszę "Modlić się przez 30 minut, aby oczyścić rany" z tego co wiem potrzebny jest do tego modlitewnik, ale gdzie ko kupić, w menu tworzenia nie mogą go znaleść... oraz muszę "Podnieść popularność Piotrean, aby dokonać cudu" nawróciłem jużchyba z 15 osób, ale nić się nie dzieje...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:11. |