TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63538)

Levkoni 05.08.2012 19:06

Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

To tak jak i u mnie. Ja w sumie klimatem najbardziej lubię stare dobre SV, jednak irytuje mnie tam to, że jest dość jednolite (drogi) i w porównaniu z późniejszymi miastami dość niedopracowane ;p

Rosemarie 05.08.2012 19:27

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1561906)
A ja nadal uważam, że miasto jest monotonne i nijakie... :D

Ja uważam tak samo. Oczekiwałam czegoś lepszego, no nie wiem, po prostu ciekawszego. Takie miasto nie bardzo pasuje do toczenia rozgrywki czarownicami, wampirami czy wróżkami. :/

miłośniczka zwierząt 05.08.2012 19:29

Mi się wydaje że MF będzie idealną okolicą dla wampirów i pozostałych postaci fantastycznych.

Levkoni 05.08.2012 19:41

Tzn ja uważam, że klimat miasta jest dość ponury, więc nawet niezły dla tajemniczych postaci, tylko brzydkie bo monotonne i płaskie, takie jakieś... no pierwsze screeny wydają się, jakby miasto przypominało miasto z TS2 czyli mnóstwo kwadratowych ulic i poprzylepianych do nich parcel między drzewami gdzieś ;p

Rosemarie 05.08.2012 19:43

No niby tak, ale nadal uważam, że mogli to lepiej wykombinować. Jednak nie skreślam tego dodatku, bo go kupię i dopiero wtedy będę narzekać. :P

Levkoni 05.08.2012 20:05

Ja ogólnie uważam dodatek za głupi, ale dziwnie mnie przyciąga, nie wiem dlaczego, może to... magia :D

A jeszcze co do nowości to nie wiem czy zwróciliście uwagę na jednej ze starych fot http://www.simy.pl/typo3temp/pics/91a1656ebb.jpg widać tu nowy element budowy domów, czyli takie ozdobne wykończenia, nie wiem jak to nazwać, po angielsku nazywa się to cornices w l. mnogiej. Podobne trzy wypuścił kiedyś avesims. Funkcjonowało to jak ogrodzenie, ale po zwieńczeniu tym budynku totalnie go odmieniało, a jeszcze przy użyciu kodu na modyfikacje terenu mozna z tym było robić cuda.

Meona 06.08.2012 07:54

też lubię Bridgeport, ale nie kupowałam dodatku tylko dla miasta i wampirów. ;)
AP podoba mi się tak średnio. może być. czasem pogrywam tam z nudów.
Twinbrook mi się podobało miało klimacik, ale mi się znudziło. ;>
Zostałam jednak przy SV i tam rozwijam moją rodzinę. Mam jakiś sentyment do tego miasta, lubię tam grać.

Miasto, które dochodzi w tym dodatku mi się podoba, bo nie jestem specjalnie wymagająca. Mam nadzieję, że będzie się przyjemnie grało..
@up ciekawe są te ozdoby. będę je musiała przetestować.

Mamełe 06.08.2012 11:58

Mi właśnie brakowało bardzo takiego bardziej płaskiego miasta, gdzie jest sporo prostych dróg a nie co chwile zakręt albo nierówność, że ciężko postawić parcelę tak jakby się chciało (czyli np. zaraz przy drodze). Mam nadzieję, ze tu będzie łatwiej.

miłośniczka zwierząt 06.08.2012 12:28

A ja się, ciesze z mebli które dojdą w tym dodatku bo domy moich simów np. wampirów czy czarownic będą mogły być takie mroczne ;) i tajemnicze budzące grozę.

Laselight 06.08.2012 14:37

Ja się na dodatek cieszę :D Najbardziej czekam na Kościlde i czarownice. Tylko miasto jest... nijakie;) Wole BP i AP :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:39.