TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63785)

maciu67 27.08.2012 20:17

Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.

Cytat:

Napisał Kamil (Post 1570941)

Im grubsi simowie, tym wiekszy plusk jak wskoczą do basenu, przez co mogą pomoczyć simów znajdujących się obok basenu XD

jeziora moga zamarzać, oceany częściowo.

Może pojawi się taka nagroda szczęścia życiowego "super plusk".
Szkoda że w zime skoro ma wszysko zamarznąć nie będzie można łowić ryb. Może za pomocą jakiegoś przedmiotu będzie można wywiercić dziure w lodzie.

anie_1981 27.08.2012 20:55

Coś za coś. Gdyby woda nie zamarzała na zimę, to znowu byśmy marudzili, że to fuszerka. A ryby, można hodować na ominoroślach.

Levkoni 27.08.2012 20:59

Super z tym pluskiem! No i pojawią się jednak interakcje dla zwierząt, a ktoś pisał jakiś czas temu, że nie będzie i tak oto plotka zniwelowana :P

nmin 27.08.2012 21:08

Jeśli o moich Simów chodzi, z głodu nie umrą, gdy przez jedną porę roku nie złowią ryb :P

anie_1981 27.08.2012 21:22

Ryby i warzywa\owoce mogłyby być droższe w sklepie przez zimę, byłoby tak naturalnie... :P

tallje 28.08.2012 13:02

Mmm, super że woda będzie zamarzać, i ten plusk.. Świetny : D
Cytat:

Napisał Kamil
Simowie będą mogli daleko wypłynąć w morze (czy gdzieś tam) ale muszą mieć wysokie umiejętności sportowe, inaczej się zmęczą i będą chcieli wrócić na brzeg, ale jeśli nie zdążą mogą utonąć.

Mwahahah, coś dla mnie..i anie XDDD

anie_1981 28.08.2012 20:29

O przepraszam, ja nie topię ludzi, tylko ich głodzę! :D Topienie jest takie okrutne...

nmin 28.08.2012 23:01

Coś czuję, że u mnie też ktoś utonie od czasu do czasu. Cwaniaczki nauczyły się w trójce wychodzić z basenu bez drabinki, ale co komu przeznaczone... :D

anie_1981 28.08.2012 23:10

Ale wiesz co mówią, co ma wisieć... Hey, kiedy dadzą szubienicę w Store? :D A tak na serio, to w jedynce i w dwójce zabijałam Simów żeby mieć duże cmentarze, w trójce nie muszę, bo sąsiedzi się starzeją i umierają i bez mojej ingerencji...

Levkoni 28.08.2012 23:16

anie to tak jak ja, uwielbiam w simach robić cmentarze :P Zazwyczaj nie wystarczy mi ten, który już jest w mieście i zawsze buduję drugi (mam nraas SP który pozwala na umieszczenie grobów każdego zmarłego sima w mieście), a moja główna rodzina zawsze ma oddzielną parcelę z mauzoleum i grobami wokół niego ;p W NZTŚ ten cmentarz mi się podoba bo wygląda tak... klasycznie i mrocznie ;p

Jak zwykle pomyliłem tematy, ale żeby ten post nie robił offtopu to się pytam o losie, czy w CPR będzie nowy cmentarz? Nie, bo nie będzie nowej okolicy durniu! - odpowiada los...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:32.