![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
Szkoda że w zime skoro ma wszysko zamarznąć nie będzie można łowić ryb. Może za pomocą jakiegoś przedmiotu będzie można wywiercić dziure w lodzie. |
Coś za coś. Gdyby woda nie zamarzała na zimę, to znowu byśmy marudzili, że to fuszerka. A ryby, można hodować na ominoroślach.
|
Super z tym pluskiem! No i pojawią się jednak interakcje dla zwierząt, a ktoś pisał jakiś czas temu, że nie będzie i tak oto plotka zniwelowana :P
|
Jeśli o moich Simów chodzi, z głodu nie umrą, gdy przez jedną porę roku nie złowią ryb :P
|
Ryby i warzywa\owoce mogłyby być droższe w sklepie przez zimę, byłoby tak naturalnie... :P
|
Mmm, super że woda będzie zamarzać, i ten plusk.. Świetny : D
Cytat:
|
O przepraszam, ja nie topię ludzi, tylko ich głodzę! :D Topienie jest takie okrutne...
|
Coś czuję, że u mnie też ktoś utonie od czasu do czasu. Cwaniaczki nauczyły się w trójce wychodzić z basenu bez drabinki, ale co komu przeznaczone... :D
|
Ale wiesz co mówią, co ma wisieć... Hey, kiedy dadzą szubienicę w Store? :D A tak na serio, to w jedynce i w dwójce zabijałam Simów żeby mieć duże cmentarze, w trójce nie muszę, bo sąsiedzi się starzeją i umierają i bez mojej ingerencji...
|
anie to tak jak ja, uwielbiam w simach robić cmentarze :P Zazwyczaj nie wystarczy mi ten, który już jest w mieście i zawsze buduję drugi (mam nraas SP który pozwala na umieszczenie grobów każdego zmarłego sima w mieście), a moja główna rodzina zawsze ma oddzielną parcelę z mauzoleum i grobami wokół niego ;p W NZTŚ ten cmentarz mi się podoba bo wygląda tak... klasycznie i mrocznie ;p
Jak zwykle pomyliłem tematy, ale żeby ten post nie robił offtopu to się pytam o losie, czy w CPR będzie nowy cmentarz? Nie, bo nie będzie nowej okolicy durniu! - odpowiada los... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:32. |