![]() |
Imprezy
Witam.
Posiadam oryginalną wersje The Sims 4, lecz nie posiadam opcji zorganizowania imprezy kostiumowej i czarno-białej. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego? :smile: Pozdrawiam ;)) |
Odp: Imprezy
Żeby zrobić taki imprezy trzeba mieć cyfrową edycje specjalną. Jeśli jej nie masz nie możesz zrobić takich imprez, bo nie masz do nich obiektów.
|
Odp: Imprezy
Można też mieć Edycję Premium. ;)
|
Odp: Pytania i odpowiedzi
Mam problem z płcią dzieci. Mianowicie od kiedy kupiłam grę rodzą mi się tylko i wyłącznie chłopcy. Żadnych dziewczynek. Nie pomaga nawet metoda stosowana w TS2 (zapisanie przed porodem, poród, powrót do menu itd.).
Czy ktoś z was ma podobny problem? Wiecie może jak wpłynąć na płeć? |
Czy The Sims 4 można NIE podpinać do Origina, czy jest to obligatoryjne?
|
Gra wymaga aktywacji na Originie, bez tego nie można uruchomić gry :) w odróżnieniu od innych odsłon nie jest to opcjonalne.
|
Cytat:
|
mam problem. Jak usunąć simowi nagrodę satysfakcji.nieopatrznie dałem nagrodę "niezmordowany" . Sim teraz nie śpi, sądziłem że ta nagroda spowolni pasek energii a to się zatyrzymało i ani drgnie .
Cytat:
wchodzisz w budowanie u gory jest "i" info o parceli otwierasz i po prawej jest znaczek buldożera klikasz i parceli nie ma :) |
Cytat:
I w związku z powyższym otrzymujesz ode mnie złotą łopatę - nagrodę dla forumowego kopacza :P http://www.mysmurfsvillage.com/wp-co...vel_golden.png Charionette edit: eeej, nagradzanie Złotą Łopatą było moją działką :( Uups, pojęcia nie miałam, do tego stopnia tutaj nie kopałam :P - Effie @Kędziorek: Łopata łopatą, ale za hotlinki gryzę.. |
Ej mam problem z przesuwaniem/obracaniem domu na działce. Wszystkie znajdujace sie w nim obiekty zostaja na swoim miejscu :C
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:10. |