![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
Dzięki, podziałało :) |
ej ludzie jak będe miał rodzine:2 dorosłych simów płci żeńskiej i męskiej ich nastoletnia córka i niemowlak urodzony przez simke.Jak u¶mierce dorosłych i zostanie nastolatka i niemowlak to zabierze mi ich opieka społeczna?
|
Wtedy skończy się gra i będziesz musiał wybrać now± rodzinę, bo nastolatka i niemowlak nie mog± mieszkać bez dorosłych.. Chyba, że jest jaki¶ mod na to
|
up.więc na necie kłamali jak pisali że nastolatek się może zaj±c dzieckiem.......chciałem się upewnić już ich starych u¶mierciłem....ach te EA
|
Ale koniem samym można grać...? Ostatnio simka mi spłonęła i został tylko jej koń na parceli. A gra w najlepsze szła...
|
naniko jak koń będzie np.osamotniony zabierze go opieka społeczna.A co do mojego problemu,nie macie wrażenia że EA nie chce dodać ciemnych stron życia do gry?
|
Pixidixxi - to samo ci radziłam :P
Wrogar - jak ja dawno temu o to zapytałam, to usłyszałam, że mog±, bo chyba w AP jest taka rodzinka. Mnie simka umarła w wypadku, zostawiła po sobie nastolatkę i duże dziecko, a gra i tak się skończyła. Trochę to dziwne, bo przecież nastolatki mog± w Simsach pracować, więc teoretycznie i utrzymywać się powinni. |
ginsei-w AP ten z tej rodzinki to nie nastolatek,a młody dorosły.Opieka społeczna mi nie zabrała nastolatki i niemowalaka zwyciestwo! :D
|
Z tego co kojarzę, to na pewno była to nastolatka... możliwe, że pamięć ulotna itd, możliwe nawet, że to nie AP było ;)
Jak to zrobiłe¶? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:57. |