![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
Kupiłam dodatkowy dom i się przeprowadziłam, jednak teraz nie wiem jak sprzedać niechcianą posiadłość?
|
Komputer/Telefon-->Nieruchomości-->Obejrzyj nieruchomości-->Parcele prywatne i tam możesz sprzedać dodatkowe domy, które posiadasz (musisz sprawdzić nazwę/adres)
|
Jestem zmuszona przeinstalować grę.
By nie stracić dotychczasowych osiągnięć skopiowałam sobie foldery: Saves, Mods, DCBakcup, DCCache, Installed Worlds, Screenshots. Czy coś pominęłam? I czy nadal potrzebuję tych plików d3dx9_31.dll w folderach z grą? Po co one właściwie są? |
czy Wasi simowie tak robi, ze wychodza w zimie i na deszczu jesc posilek na stole postawionym na zewnatrz na tarasie? denerwuje mnie to. myslalam ze to zalezy od tego ktory stol jesr drozszy to tam jedza, ale wychodzi na to ze chyba nie, bo specjalnie postawilam dwa takie same stoly, jeden w domu drugi na tarasie. musze kasowac stol na zime!
|
Kiedy simy mają cechę 'Uwielbia przyrodę", to praktycznie zawsze wychodzą jeść na zewnątrz. Cena stołu nie ma znaczenia :)
|
moi simowie nie maja tej cechy, a i tak namietnie wychodza jesc na pole
|
Witam,
wraz ze ściągnięciem ostatniej aktualizacji pojawiła się opcja o posiadaniu dodatkowego domu. Czy są z tego jakieś korzyści? co z tym "fantem" mam zrobić? można ten fakt wykorzystać inaczej niż poza zmianą umeblowania? |
Można spać na takiej parceli, przeprowadzić się do niej. I chyba to wszystko :P
|
Łeee, a ja myślałam, że można go np. wynająć :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:16. |