TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Levkoni 22.09.2011 19:10

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Po tym co przeczytałem to chyba sobie odpuszczę to demo jednak, nie chce mi się męczyć, a teraz i tak nie mam parcia na simsy, gram sobie w SimCity 4 :D Tylko czy może mi ktoś powiedzieć, czy są tam wszystkie opcje czy jednak ograniczone?

Jessica 22.09.2011 19:14

Już zapisuję filmik z pieskami na vegasie :D Niedlugo wrzuce na yt, ale zanim się zapisze to :D... tylko zła jestem, że kota Savannah zrobili w nienaturalnych rozmiarach -.-' :/ ale cóż ;p

Justyna0307 22.09.2011 19:21

ja już tworzyłam :D jestem trochę zawiedziona co niektórymi rasami psów :( dla mnie ten pudel wygląda jak ogolony kundel i to kiepsko ogolony :( ale zwierzaki ogólnie są piękne :D

anie_1981 22.09.2011 19:53

No mi też się psy średnio podobają, najgorzej im wyszły. Za to konie i koty są świetnie wykonane.

A co do procesu instalacji, to mi się wszystko samo zrobiło... Samo się pobrało i samo zainstalowało. Co więcej, jestem już po instalacji podstawki i dema na drugim systemie i wszystko śmiga. Jedyne co, no to ja zaznaczyłam w origin, że ma mi się instalka nie skasować i postał katalog ___Instalation czy tak jakoś, ale nie dało się z niego w pełni zainstalować dema na innym systemie... Wiem, brzmi zagmatwanie. Ja mam na jednym, komputerze dwa Windowsy, XP i 7x64. Normalne Simsy mam zainstalowane pod Windowsem 7, a demo chciałam mieć pod Windowsem XP. Najpierw zainstalowałam demo originem pod win7. Gdy zainstalowałam pod Windowsem XP, to nie wszystkie dane się prawidłowo zainstalowały, po prostu nie było paru katalogów i plików uruchamiających. Dlatego brakujące dane przeniosłam z Windowsa 7...

Zaraz wstawię dwa konie do tamtego tematu.

Searle 22.09.2011 20:31

No ja właśnie mam ten folder _Instalation i nie ma w nm nic, czym mogłabym demo zainstalować. Jutro spróbuję pobrać je jeszcze raz.

Jessica 22.09.2011 20:43

Już wrzuciłam filmik z CAP' u :D cz. 1 psów, 2 cz. wrzucę jutro po szkole :P, koty i konie tez ;p link: http://www.youtube.com/watch?v=CrgfsHQC1oc

anie_1981 22.09.2011 20:45

Niestety filmik jest zablokowany. Nie da się go obejrzeć.

Jessica 22.09.2011 20:46

Jeszcze się przetwarza to może dlatego ;d, ja mogę oglądać xD

anie_1981 22.09.2011 21:08

Niestety nie da się:

Ten film wideo zawiera treść od partnera EMI, który zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich.
Przepraszamy za usterki.

nmin 22.09.2011 21:16

U mnie wszystko ściągnęło się i zainstalowało bardzo szybko. Podczas instalacji przez Origin myślałam, że coś się zawiesiło, bo nie chciało mi się pokazać okno instalacji, ale po chwili coś nagle pyknęło, zobaczyłam komunikat, że zainstalowane, i na pulpicie pojawiła się ikona.

Na razie nie mam laptopa, tylko netbook, którego karta graficzna oczywiście nie pozwala na grę w TS3, i tworzone zwierzęta nie wyświetlały mi się poprawnie, ale tak jak chciałam, pooglądałam sobie rasy w oknie wyboru, bo one wyświetlają się normalnie, no i wszystkie opcje. Wygląda to świetnie, ras jest duuużo, cechy są ciekawe, na opcje wyglądu zwierzaków na razie tylko zerknęłam.

Jeden minus - nie można zrobić pręgowanego psa, w każdym razie nie zauważyłam, więc pręgowanego doga niemieckiego nie będzie ;) Są tylko paski jak u tygrysa.

Cytat:

Napisał Absolem (Post 1451305)
Tylko czy może mi ktoś powiedzieć, czy są tam wszystkie opcje czy jednak ograniczone?

Wygląda na to, że to pełna wersja CAP, jest w niej masa ras i opcji.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:12.