![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Mam pytanie, dziecko mojego sima, które jest osobistością, zostało fałszywie oskarżone, czy da się z tym coś zrobić? Bo w przypadku dorosłych simów można było zwalić winę na innego sima, zapłacić paparazzi lub złożyć pozew, a u dziecka nie widzę takich opcji.
|
Wpisz resetSim [imię i nazwisko sima] i chyba pomoże :P
PS Tylko bez tych nawiasów xD |
Yyy, nie koniecznie.
Jak masz jeszcze nastrójnik (a zakładam, że to o niego chodzi) to wpisz kod testingcheatsenabled true (zatwierdź enterem) i kliknij z schiftem wciśniętym na nastrójnik. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie używam kodu testingcheatsenabled true bo potem przy zapisie wyskakuje mi błąd zapisu 12 :( zauważyłam, że właśnie częściej się pojawia jak używam tego kodu :/ innych sposób nie ma?
|
Jeżeli go włączysz tylko po to, żeby usunąć nastrójnik i go od razu wyłączysz, to nic złego się nie stanie :)
A inny sposób to chyba tylko przeczekać.. |
Aktualizacja i Stwórz Świat
Witam!
Mam pewne pytanko do wtajemniczonych do używania różnych progamów do gry The Sims 3. Otóż moje łącze internetowe pozostawia wieeele do życzenia. Aktualizacja bardzo wolno by mi się pobierała. Niedługo jadę do wujka, więc chciałbym pobrać tam aktualizację i zainstalować ją po powrocie. I oto Moje pytanko: Czy da się tak zrobić bez programów, a jeżeli nie, to proszę powiedzieć mi co to za program by mi to umożliwiał. Najlepiej z instrukcją. Po prostu chciałbym robić otoczenia Pozdrawiam! |
Do tworzenia otoczeń służy program: The Sims 3 Stwórz Świat.
A patcha możesz pobrać bez żadnych programów. Ktoś niedawno podawał do niego linka ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:34. |