![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Nie wiem ile powinno być ras kotów i psów, ale ras koni miało być 30 i jest tyle, tak więc podejrzewam, że to pełna wersja tworzenia zwierzaka.
|
Dobra, ściągam to jeszcze raz. Może się uda. A jak nie, to się potnę... albo poszukam by ściągnąć nie przez Origin.
|
Searle poszukaj na torrentach albo na http://www.thesims3.com/game/tools/scrap moze stad sie da, na dole jest "pobierz" wiec mam nadzieje ze da sie sciagnac bez pomocy originu :)
a wiecie jak zapisac zwierzaki? bo u mnie na ptaszku jest cos jak "zakoncz gre" potem jak to klikam to wyswietla sie "Verlassen" (opusc gre) i "Erfahren mehr" (dowiedz sie wiecej) :| pomozecie? |
Teraz pobrało się chyba w całości (wcześniej brakowało kilku plików). Mimo, że zainstalowałam i pojawiła mi się ikonka, to po włączeniu szuka Launchera i wyskakuje błąd, że nie można go zlokalizować. No co za .... :((
Cytat:
Jeśli ktoś znalazł stronkę, z której można to pobrać bez problemów nich napisze mi na PW. Plissss :) |
Searle to ja już nie wiem jak pomóc :c
Teraz tylko zostało odliczać dni do Premiery Zwierzaków :D |
Searle, nie ma wyjscia, jesli chcesz demo musisz z Originu pobrac, wlacz ta ikonke Originu co Ci sie zainstalowala i tam trzebabedzie sie zarejestrowac, potem wlacz link do stronki z demem do pobrania, zaloguj sie na Originie i zacznij pobieranie (sama wczoraj tak kombinowalam wiec to pomoze) :)
|
Ja mam problem, a mianowicie kiedy chciałem kliknąc na 'stwórz konia' ekran zaczął zmieniać kolor - raz ciemniejszy, raz jaśniejszy itp
I nie było wtedy opcji na nic kliknąc Komputera nie restartowałem, ale jak przyjdę do domu to spróbuje, Czy ktoś miał taki problem? Ps Mam dodatki packages i dużo tych sims3pack czy mam je usunąc na czas uzytkowania dema? A wszystko inne działa poprawnie tj. stwórz psa i kota :) |
Musisz wszystkie mody wywalić na pulpit i DCCache
wtedy powinno działać mi pomogło :P |
ok dzięki spróbuje Dżemiku :)
|
U mnie wszystko poszło bez problemów.
Tylko kurde psy i koty mi się lekko przycinają, a konie ani troszkę... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:45. |