![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Nie no szukam i szukam i nic...
|
http://www.pcworld.pl/ftp/the.sims.3.patch.html
Chociażby :) |
dzięki wielkie! Niedługo pewnie wrzucę fotki z mojego otoczenia.
|
Lepsze zdjęcia wychodzą za pomocą C, czy w frapsie? o.O Bo rozum mówi mi, że w frapsie, ale jak tak patrze na te zdjęcia...
|
Czy jest jakiś mod na WYŁĄCZENIE tych cholernych listów miłosnych i proponowanie randek nawet jak sim nie ma profilu na portalu randkowym?
|
Mam problem: ponieważ mam 2 nastolatków jakiś czas temu pojawiła mi się okazja, żeby rodzice zostawili ich samych w domu, przyjęłam ją, jednak rodzice nigdzie nie pojechali, a zawsze szli od razu ;/ ale pomyślałam trudno może przy następnym dziecku :P ale teraz mam problem bo nie mogę podróżować ponieważ pokazuje mi się, że"dorośli simowie są już w podróży" a cały czas są w domu i nimi normalnie steruje :/ teraz jeden nastolatek został młodym dorosłym i też nie mogę go wysłać z tego samego powodu na studia.
Czy ktoś miał podobny problem? co robić? |
olusiak a próbowałaś użyć kodu resetSim?
Jak kiedyś miałam podobny problem, to u mnie podziałało. :) |
Cytat:
A @up - resetsim na pewno pomaga w tym, bo mi jakoś nie pomógł :| |
witam serdecznie, czy mogę prosić o pomoc?
jak umieścić domek z tego linku - http://thesims3house-etoile.blogspot...or-yarona.html . tak aby nie był w zagłębieniu? niestety kiedy stawiam go na parceli 30x30 domek pojawia się po prostu w wieeelkim dołku, a do tego nie ma wody - czy mam ja dorobić? pozdrawiam! |
A stawiasz go na parceli nadwodnej?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:46. |