![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
dzieki,w koncu wiem,jak to zrobic :)
|
Cytat:
|
to jeszcze jedno pytanko - urodził mi się "półgruby" Sims, wiec postanowiłam go odchudzić. :P teraz jest młodym dorosłym, ma 10 level sportu, nie je i jest super mięśniakiem. a nie to chodziło... operacje plastyczne nic nie dają, bo gdy wraca z pracy (wojsko) to od nowa ma wieelkie mięśnie. jest na to jakis sposób?
|
Olson - po prostu od czasu do czasu wejdź w CAS i zmniejsz je :) Być może jest na to jeszcze jakiś mod, możesz poszukać.
|
Cytat:
|
Olson, Mlecykowi chyba chodziło o edycję mięśni w CASie za pomocą Master Controllera.
|
CASa można również uruchomić przez testingcheatsenabled, ale jest to totalnie bezsensu, bo po 1. mięśnie i tak wrócą na swoje miejsce, 2. Sim zawsze wraca do początku swojego wieku... więc gra nie ma jakiejkolwiek chronologii... chyba że z pomocą Madter Controllera jest inaczej?
|
Ja w przypadku używania testinga nie mam problemów z powrotem starej sylwetki ani wieku. Może spróbuj zresetować sima. Nie mogę ci powiedzieć czy z MC jest tak samo, bo dawno go wywaliłam. Musisz sama zobaczyć. No, chyba że ktoś inny podzieli się swoim doświadczeniem.
|
dobra, dzięki wszystkim za pomoc. ;)
z pomocą MC i funkcji zaawansowanych takich jak: "tusza" i "rzeźba ciała" udało mi się naprawić Sima. pozdrawiam! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:14. |