![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
(trzeba mieć konto żeby pobrać) |
Mam prośbę, chodzi o ubrania ciążowe dla nastolatek - wiecie może skąd można pobrać najlepiej taką "paczkę" ubrań w formacie sims3pack?
Cytat:
|
KarolinaJ - nie ten dział, http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=228
|
Mam takie pytanie - czy da się nabyć domek za granicą, bez wypełniania tych durnych zadań wizowych? Szczerze tego nienawidzę, a nie obraziłabym się gdybym czasem mogła sobie spędzić romantyczny weekend we dwoje w wypasionej chałupce. :D
|
Okej, mam jedno pytanie... Uznacie może to za głupie i oczywiste, ale... :P
Kupiłam niedawno TS3 i dodatek (CPR, ale to nie jest istotne w tej chwili). No i chciałabym zainstalować. Z podstawą to spoko, ale dodatek mam zainstalować w osobnym folderze, tak? W pudełku nie było żadnej książeczki z instrukcją :/ Nie chcę instalować automatycznie, bo robi się bajzel na kompie, a gry mają być tam gdzie chcę ja, a nie komputer ;) W dwójce trzeba było w osobnym, ale wolę się upewnić. Kiedyś zainstalowałam właśnie dodatek do TS2 właściwie, i mi nie działało mimo wszystko, miałam małą masakrę na kompie, i od tej pory mam paranoję przed instalowaniem dodatków :D |
Możesz instalować normalnie, ale wybierasz instalację "własną" :D
|
@up: ja wiem, że trzeba wziąć instalację własną. Pytałam, czy dodatek mam zainstalować w osobnym folderze ;)
|
Do każdego dodatku trzeba stworzyć osobny folder :)
|
Dzięki kędziorku za pomoc :)
Tak właśnie myślałam, ale z EA nigdy nic nie wiadomo, więc wolałam zapytać :P |
Na poprzednie pytanie nie dostałam odpowiedzi, więc usunęłam posta, żeby nie było trzech moich wiadomości pod rząd. O_o
Mam problem z Originem. Klikam w link do aktywowania konta, ale wyświetla mi się, że nie udało się aktywować. Z tym jakoś sobie może poradzę, ale chciałam zapytać, czy po zainstalowaniu gry mogę odinstalować tego Origina? Czytałam o tym programie i bardzo mi się on nie podoba. T_T Mogę go wykopać? Nie będzie później problemów z grą? :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:57. |