TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

Pawlq 04.09.2005 15:03

Cytat:

Napisał Patison
He, he, basen kiedyś się kończy :D.

Tak szczerze, to nawet cieszę się, że dopiero we wrześniu wydaje się The Sims 2: Nocne życie. Przed nami szara jesień, a co za tym idzie, długie wieczory, w które normalnie siedziałbym z nudów przed TV albo offtopicował na forach. :P

Racja - I przed nami Zimna Zima :D

Rendy 04.09.2005 15:21

Cytat:

Napisał Pawlo
Racja - I przed nami Zimna Zima :D

wszyscy macie racje narzekamy ze nż wychodzi we wrzesniu a przeciesz sa w tedy długie wieczory i mozna grac co nie?

Nindë 04.09.2005 16:19

Cytat:

Napisał Sahem
Nindë i znowu cię zaskoczę. :P Ja też chodzę do 2 klasy gimnazjum;) Będę miał niedługo sprawdzian, ale co tam, wole simy niż kucie, a to dopiero początek roku, więc dwójka czy trójka nie zaszkodzi;)

To ja wybieram..kucie..Lubie kuć z niektórych przedmiotów.. :P Mnie 2 czy 3 mogła by zaszkodzić jeszcze z lekcji które są raz w tygodniu.. :con: Ale i tak najbardziej lubie simsy. Choć boję się że mój komp już tego nie wytrzyma.. Raz simsy chodzą szybko a raz woolno..Koszmar.. :wacko:

Dorczenzo 04.09.2005 16:33

A ja idę do pierwszej gimnazjum I to jeszcze do Kopernika... A tam duuuuużo nauki jest. W piatek 7 lekcji i to dużo trudnych. No ale po piątkowej męczarni wreszcie pojadę do sklepu i kupię sobie Nocne Życie. A zaraz potem na teniska, a zaraz potem... ODROBIE LEKCJE!! Wiem, że to głupio brzmi, no ale żeby miec wolne całe dwa dni lepiej jest odrobić lekcje już w piątek, no nie?

Nindë 04.09.2005 16:56

Cytat:

Napisał Dorczenzo
ODROBIE LEKCJE!! Wiem, że to głupio brzmi, no ale żeby miec wolne całe dwa dni lepiej jest odrobić lekcje już w piątek, no nie?

Ja zawsze odbarabiam lekcje po szkole, żeby nie zapominać o zadaniu i mieć wolne.. ;) Pocieszę Cię ja mam w poniedziałek 8 lekcji.. :| W tym moja "ukochana" fiza i chemia..blee.. :con: :con:

Czajniczek 04.09.2005 17:23

Ja też jestem w drugiej gimnazjum, ale mam swoją metodę uczenia... - nie uczyć się :D Nienawidzę szkoły...:P

Pawlq 04.09.2005 17:49

Cytat:

Napisał Polly
Ja też jestem w drugiej gimnazjum, ale mam swoją metodę uczenia... - nie uczyć się :D Nienawidzę szkoły...:P

Ja Nie moge - masz za rok egzaminy! (Ja mam za 2 lata :D - 1 gimnazjum)
No ale co do tematu to piątek mam 5 lekcji (w tym fizyka :( ale 1 w tygodniu :) )
Po "cięszkiej" charuwce pogram sobie w NŻ
Nie chce tutaj sie chwalić (broń boże) ale ja bede miał wcześniej od was - wujek który mieszka w ameryce przyśle mi 12 września a bede miał 13 :D

Cytat:

Napisał Nindë
W tym moja "ukochana" fiza i chemia..blee.. :con: :con:

Popieram!!!!!
Ja mam facetke o nicku - Piorun :D Hehe niezłe

magda_909 04.09.2005 17:56

Pawlo, Ninde chodziło o to że nie lubi.
Ja jestem w 2 gimn., ale nie mam zamiaru popełnić tego samego błedu co rok temu, przez simsy prawie se pasek zawaliłam. Ale znając siebie NŻ bedzie tak czarujące, że nie dotrwam w swoim postanowieniu. :)

sim222 04.09.2005 18:03

widze, że tu dużo osób w moim wieku(2 gim.) . ja jakimś cudem miałem pasek. co do nż to zawsze znajde czas żeby pograć, premiera w piątek i wtedy już będę mieć(jeżeli będzie w tesco gdzie mam zamiar kupić i jeżeli mi na moich piratkach odpalą xP ) ale już w piatek dziewiątego bodajże już mam kartkówke z biologii i wogóle podobno w tym roku mamy mieć duuużoi nauki, a jeszscze we wrześniu prawdopodobnie mam spr. z gegry&fizyki. ale ja się zawsze uczę wieczorem w łóżku więc czas na granie się znajdzie.

Eveline 04.09.2005 19:00

Cytat:

Napisał Sahem
Eveline, no właśnie, u mnie pisało najpierw, że mam zapłacić za grę 69 zł, a za kuriera 13 zł, a na samym końcu, jak już pisało co i jak, to pokazało się, że mam do zapłacenia 69 zł, a nie 82 zł, czy coś się im pomyliło, czy naprawde nie muszę płacić, w merlinie kupuje pierwszy raz. I jeszcze jedno: jaka jest storna kuriera na merlin.pl? Bo chcę sprawdzać czy moje simy już jadą:D:D

Pewnie też załapałeś się na promocję - brak opłat za przesyłkę. A co do strony kuriera .. nie pamiętam, jak to było. Kiedy już mają towar u siebie to gdzieś jest informacja o firmie kurierskiej. Wtedy wystarczy tylko znaleźć jej stronę.
A twoje simy nie mogą jeszcze iść, wyślą je najwcześniej 15-tego :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:22.