![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja idę do pierwszej gimnazjum I to jeszcze do Kopernika... A tam duuuuużo nauki jest. W piatek 7 lekcji i to dużo trudnych. No ale po piątkowej męczarni wreszcie pojadę do sklepu i kupię sobie Nocne Życie. A zaraz potem na teniska, a zaraz potem... ODROBIE LEKCJE!! Wiem, że to głupio brzmi, no ale żeby miec wolne całe dwa dni lepiej jest odrobić lekcje już w piątek, no nie?
|
Cytat:
|
Ja też jestem w drugiej gimnazjum, ale mam swoją metodę uczenia... - nie uczyć się :D Nienawidzę szkoły...:P
|
Cytat:
No ale co do tematu to piątek mam 5 lekcji (w tym fizyka :( ale 1 w tygodniu :) ) Po "cięszkiej" charuwce pogram sobie w NŻ Nie chce tutaj sie chwalić (broń boże) ale ja bede miał wcześniej od was - wujek który mieszka w ameryce przyśle mi 12 września a bede miał 13 :D Cytat:
Ja mam facetke o nicku - Piorun :D Hehe niezłe |
Pawlo, Ninde chodziło o to że nie lubi.
Ja jestem w 2 gimn., ale nie mam zamiaru popełnić tego samego błedu co rok temu, przez simsy prawie se pasek zawaliłam. Ale znając siebie NŻ bedzie tak czarujące, że nie dotrwam w swoim postanowieniu. :) |
widze, że tu dużo osób w moim wieku(2 gim.) . ja jakimś cudem miałem pasek. co do nż to zawsze znajde czas żeby pograć, premiera w piątek i wtedy już będę mieć(jeżeli będzie w tesco gdzie mam zamiar kupić i jeżeli mi na moich piratkach odpalą xP ) ale już w piatek dziewiątego bodajże już mam kartkówke z biologii i wogóle podobno w tym roku mamy mieć duuużoi nauki, a jeszscze we wrześniu prawdopodobnie mam spr. z gegry&fizyki. ale ja się zawsze uczę wieczorem w łóżku więc czas na granie się znajdzie.
|
Cytat:
A twoje simy nie mogą jeszcze iść, wyślą je najwcześniej 15-tego :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:22. |