![]() |
To się może trafić każdemu. A przyszła wam kostucha i po jej przejściu zostały te czaszki albo dzin z lampy bo mi tak???
|
Ostatnio zrobiłem w Simsach rodzinkę Potter, której codziennie, regularnie o 17:00 dzwoni telefon "A może by tak adoptować dziecko?". Gdy pierwszy raz odebrałem to miałem spokój przez kika dni, aż dziecko dorosło. Teraz tak znowu i znowu. :angry:
Wam też się kiedyś coś takiego zdarzyło? :huh: Napiszcie! |
Miałam podobnie.Zrobilam simów i chciałam ich w sobie zakochac.No i gdy mieli dużo kresek znajomości to dałam im "pocałuj" 6 razy (czy ile tam się mieści).I za każdym razme po pocałunku wyskakiwało "czy nie powinniśmy miec dziecka?" a ja dawałam na nie.O boshe.Potem tak już się nie działo........A wiecie co....W simsach jest to głupie ze jak dziecko się rodzi to odrazu jest w kolysce, zamiast w brzuchu simki....Naszczescie za niedługo wyjdą Ts2 (mam nadzieje : )
|
no ja tez juz czekam na ts2. :blink: tam wszystko bedzie prawdziwsze! :D
|
Cytat:
|
A ja mam dla was taka dziwna sytuacje :moj sim sie kompal w zwyklej wannie ,no a simka gotowala obiad i nagle zaczela krzyczec szybko pobiegla do lazienki tam gdzie kompal sie jej mąż i zanurzyla glowe w kiblu . :o :D :D :wacko:
|
buaahahaha!! :lol: :D serio? chcialabym to zobaczyc! :lol: zrobilas jakies zdjecia? to musialo swietnie wygladac! :D :)
|
Przecież ona kłamie to jest niemożliwe <_<
|
tez tak sobie mysle... :D ale jak to przeczytalam to pekalam ze smiechu!! :lol: zale jakbym zobaczyla zdjecia to bym uwierzyla!! :P
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:26. |