![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
Ej moge zainstalowac wlasny biznes jak mam tylko TH2 bez nocnego zycia i uniwersytetu??bo w the sims 1 trzebabylo np miec balange zeby zainstalowac randke itd a tutaj jak jest?
|
Cytat:
Tak samo mozesz instalowac kazdy inny dodatek bez potrzeby posiadania poprzednich. Tylko nowych opcji, ktore sa dostepne przy poprzednich EP, nie uzupelni wlasny biznes. |
Przepraszam, jesli taki temat był już poruszany.
Czy wie ktoś gdzie można znalezc kody, albo mody, które sprawią że pracownicy będą mieli zawsze dobre samopoczucie? |
Ylva, ten kod to maxmotives
Sprawia, że potrzeby wszystkich osób znajdujących się na parceli robią się na full. Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam, olliss. |
Ok, ale on chyba nie działa na pracowników?...
maxmotives to ja stosuję od dawien dawna :) |
To można inaczej :)
Wpisujesz w otoczeniu kod boolprop testingcheatsenabled true i wchodzisz na parcelę. Klikasz z Shiftem na pracownikach i klikasz MAKE SELECTABLE, ustawiasz im potrzeby na full. Długo im będą spadać. Możesz odłączyć ich od rodziny, klikając MAKE U(N?)SELECTABLE, lub zostawić, aby więć podgląd na bieżący nastrój swoich podwładnych. Mam nadzieję, że pomogłam. Jeśli nie, postaram się jeszcze poszukać jakiegoś innego sposobu. Pozdrawiam, olliss. |
Cytat:
|
No właśnie tak mi się wydawało, chociaż nie używam :)
|
Bardzo dziekuje za wszystkie sposoby :)
Obojgu wam dodaję reputację. |
Jak mogę zrobić, żeby klienci płacili mi też za atrakcje a nie tylko za wejście?
Postawiłam biletownik przed wejściem do sklepu i przed jacuzzi, ale cena jest taka sama jak za samo odwiedzenie sklepu i zawsze płacą tylko za wejście. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:05. |